A24.com.tr » dizi haber » Hercai 1. bölüm izle full hd | Hercai dizisi nerede çekiliyor | Atv yeni dizisi Hercai ilk bölüm tekrarı izle

Hercai 1. bölüm izle full hd | Hercai dizisi nerede çekiliyor | Atv yeni dizisi Hercai ilk bölüm tekrarı izle

Hercai 1. bölüm izle full hd | Hercai dizisi nerede çekiliyor | Atv yeni dizisi Hercai ilk bölüm tekrarı izle

ATV ekranlarının yeni dizisi Hercai dün akşam birinci bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Hercai 1. bölüm tekrarını izlemek isteyenler videonun tamamına haberimizden ulaşabilir.

Hercai 1. bölüm izle - ATV'de yepyeni bir dizi ekranlara geldi. Kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan gibi oyuncuların yer aldığı dizi ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Ancak diziyi izleyemeyenler ilk bölümün tekrarını arıyor. İşte Hercai 1. bölümüyle ilgili ayrıntılar...

Uzun süredir konuşulan ve heyecanla beklenen yeni dizi Hercai, dün akşam atv ekranlarında seyirciye 'merhaba' dedi. Daha birinci bölümünde izleyenleri ekranlara kilitleyen Hercai dizisinin sona ermesi ile birlikte, dizinin ilk bölümünde neler yaşandığı merak konusu oldu.

İlk görüşte aşkın ardından değişen kaderlerin ve büyük hayat sınavlarının başarıyla işlendiği dizide; Midyat'a İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister. Ancak yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil. Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki verilecek karar merakla beklenirken, gelen haber Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş adamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi? Hercaiilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek.

HERCAİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin ilk bölüm izlemesi, çekimlerin yapıldığı Mardin Midyat'ta gerçekleşti.

HERCAİ DİZİSİ 1. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...
Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...