A24.com.tr » dizi haber » HBO Crashing 3. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazılı dublaj HD dizi sitesi

HBO Crashing 3. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazılı dublaj HD dizi sitesi

HBO Crashing 3. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazılı dublaj HD dizi sitesi

Türkiye ve dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Crashing dizisinin fragmanının ardından 3. sezon için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Crashing 3. sezon bölümleriyle bomba etkisi yaratacak.

 Crashing 3. sezon 1. bölüm izle yenleri dizinin önceki sezonlara oranda daha farklı bir senaryo örgüsü ile karşılaştı. 

 

Amerikalı komedyen Pete Holmes‘un yaratıcısı olup aynı zamanda başrolünde yer aldığı Crashing dizisi, ekranlara iddialı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor. HBO kanalında yayınlanan komedi türündeki dizinin yapımcılığını The 40 Year Old Virgin, This Is 40, Trainwreck filmleriyle tanınan yönetmen Judd Apatow üstleniyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLA

 

Pete Holmes’un kendi hayatından esinlenerek ekrana uyarladığı dizi, eşi tarafından terk edildikten sonra New York’ta yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalan Pete’in hikâyesini anlatıyor. İlk iki sezonuyla komedyenlik yapan Pete’in hayatını düzene sokmak çabasını izlediğimiz dizi, şimdi de 3. sezonuyla Pete’in yaşadığı iniş çıkışları anlatmaya devam ediyor.

İzleyiciyi New York şehrine sürükleyen dizinin oyuncu kadrosunda Pete Holmes ile beraber Artie Lange, Lauren Lapkus, George Basil ve Jamie Lee gibi isimler bulunuyor. Bu sezon diziye katılan konuk oyuncular arasında John Mulaney, Amy Schumer, Ray Romano, Colin Quinn, Dave Attell gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Yeni sezonun beklentileri ne ölçüde karşılayabileceğini görmemiz için ocak ayını beklememiz gerekiyor. Dizinin yayın gününün henüz belli olmadığını belirtmekte fayda var. Yakın bir zamanda bu durumun açıklığa kavuşmasını bekliyoruz. O zamana dek heyecanla beklediğimiz dizinin 3. sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
  Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?
Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu kimdir?