A24.com.tr » sağlık » Hayati Akbaş kimdir muayene ücreti ne kadar kaç TL

Hayati Akbaş kimdir muayene ücreti ne kadar kaç TL

Hayati Akbaş kimdir muayene ücreti ne kadar kaç TL

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi Doç. Dr. Hayati Akbaş tedavi yöntemleriyle fark yaratıyor. Hayati Akbaş'ın muayene ücreti ne kadar? Akbaş'tan nasıl randevu alınır? Telefon numarası nedir?

Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın muayene ücreti ve randevu sistemi merak ediliyor. Peki Akbaş'ın muayene ücreti ne kadar? Akbaş'tan nasıl randevu alınır? 

Hayati Akbaş Kimdir?

1982 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı ve 1989 yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu.Mezuniyet sonrası mecburi hizmet görevini Artvin’in Yusufeli ilçesinde İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’nda yaptı. Tıpta Uzmanlık Sınavıyla kazanmış olduğu asistanlık eğitimine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında 1991 yılı başında başladı ve 1996 yılında uzmanlık programını tamamladı. Aynı tarihten itibaren Üniversite Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı.1 yıldan fazla süre sonra ise aynı bölümde Yrd. Doç. ünvanını aldı. 2004 yılında doçentlik sınavını vererek Doçent ünvanını aldı. Üniversitedeki görevinden 2005 yılında ayrılarak yaklaşık 6 ay süreyle Samsun Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.Bu dönemde FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği’ni Samsun’da kurdu ve halen kendi kliniğinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Hayati Akbaş randevu nasıl alınır?

Doç Dr. Hayati Akbaş'tan randevu almak için tıklayınız

Adres

Fbm Tıp Merkezi
Cumhuriyet Mah.Atatürk Bulv.No:400 Atakum
Samsun

YORUMLAR
  Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)
Twitter'da en fazla takipçisi olan ünlüler (Ünlülerin kaç takipçisi var)