A24.com.tr » dizi haber » Hakan Muhafız kimdir, The Protector dizisi oyuncuları (Çağatay Ulusoy) kaç yaşında?

Hakan Muhafız kimdir, The Protector dizisi oyuncuları (Çağatay Ulusoy) kaç yaşında?

Hakan Muhafız kimdir, The Protector dizisi oyuncuları (Çağatay Ulusoy) kaç yaşında?

Netflix ekranlarında yayınlanmaya başlayan The Protector dizisinde Hakan karakteriyle başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, yakışıklılığı ve oyunculuk becerisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

 Hakan Muhafız dizisinde başrolde yer alan Çağatay Ulusoy, Netflix platformunda izleyicilerle ilk kez buluşurken bu sayede dünyaya da açılıyor. Hakan Muhafız kimdir?

Hakan: Muhafız ne zaman başlıyor?

Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'ın fragmanı ve yeni kareleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin,14 Aralık 2018'de izleyiciyle buluşacağı açıklandı.

İLGİLİ HABER The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı? The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı?

Hakan: Muhafız konusu nedir?

Dizide izleyiciler mütevazı bir hayatı olan Hakan'ın hem İstanbul'un hem de kendi kaderini sonsuza dek değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki macerasına tanıklık edecek. Dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

'Hakan: Muhafız'ın yapımcılığını, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

 

Hakan: Muhafız oyuncu kadrosunda kimler var?

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Kuzey Güney, Medcezir dizilerinin yanı sıra yönetmenliğin Nuri Bilge Ceylan'ın gerçekleştirdiği Ahlat Ağacı filmiyle ismini geniş kitlelere duyuran Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Hazar Ergüçlü asıl çıkışını ise Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in başrollerini paylaştığı Kuzey Güney dizisiyle yaptı. Bu dizide Simay karakterine hayat veren Ergüçlü, 2013 yapımı Star Tv dizisi Medcezir’in kadrosunda yer aldı. Daha sonra Analar ve Anneler, Hayat Sırları dizilerinin kadrosunda yer aldı ancak bu iki dizi uzun ömürlü olmadı. Hazar Ergüçlü, Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes’a damga vuran filmi Ahlat Ağacı’nda Hatice karakterine hayat verdi23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur.

Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırdı.

 

YORUMLAR
  Anna Swabey
Anna Swabey