A24.com.tr » dizi haber » The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı?

The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı?

The Protector Leyla (Hakan Muhafız) Ayça Ayşin Turan kimdir, ınstagram hesabı?

Son olarak Meryem dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan Netflix'te yayınlanacak olan The Protector dizisinde Leyla karakterine hayat verecek. Turan, güzelliği ve oyunculuğuyla izleyenleri mest etti.

 Hakan Muhafız dizisinde Leyla karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan Ayça Ayşin Turan, güzelliğiyle olduğu kadar oyuculuğuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Dinle Sevgili,Karagül, Meryem gibi sevilen dizilerde rol alan Ayça Ayşin Turan şimdi de Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

14 Aralık’ta ilk bölümü yayınlanacak olan dizide Turan; Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık’la başrolleri paylaşıyor.

Dizide Okan Yalabık’ın canlandırdığı Faysal’ın şirketinde çalışan Leyla’ya hayat veren oyuncu, dizinin başlamasını heyecanla beklediğini söyledi.

Sinop’ta doğup büyüyen oyuncu bu diziyle birlikte adını da dünyaya duyuracak.


Turan daha önce verdiği bir röportajda en büyük hayalini gerçekleştirmek için Sinop’tan İstanbul’a gelişini şöyle anlatmıştı: .

“Sinop’ta doğup büyüdüm. Oyunculuk çocukluk hayalimdi gibi bir klişe söylemeyeceğim ama küçük yaşlardan beri ileride ne tür bir meslek yapmam gerektiğini çok iyi biliyordum. Sanatla ilgilenecektim. Bu sayede İstanbul’a kalıcı olarak yerleştim. İstanbul’un kaosu başlarda beni korkuttu. Çok ağladım. Geri dönmeyi düşündüğüm zamanlar oldu ama pes etmedim. En büyük destekçim annemdi.”

HAKAN MUHAFIZ (THE PROTECTOR) KONUSU

Bir süper kahraman hikâyesini anlatan 10 bölümlük dizinin özeti şöyle: Hakan’ın (Çağatay Ulusoy) sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır

YORUMLAR
  Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)
Instagram en popüler kentleri açıkladı (Listede Türkiye'den de bir şehir var)