A24.com.tr » medya » Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi | Hadi be oglum nerede cekildi?

Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi | Hadi be oglum nerede cekildi?

Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi | Hadi be oglum nerede cekildi?

FOX TV'de bu akşam yayınlanan Hadi Be Oğlum filmi büyük ilgi görüyor. Peki Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi? İşte yanıtı...

Hadi Be Oğlum filmi nerede çekildi? 13 Haziran Perşembe akşamı FOX TV'de yayınlanan bu güzel filmin nerede çekildiği merak edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Develi'nin başrollerinde yer aldığı 2018 çıkışlı Türk filmidir. Hayatını oğlu Efe'ye adayan balıkçı Ali'nin hikâyesini konu almaktadır.

HADİ BE OĞLUM KONUSU

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir.

HADİ BE OĞLUM NEREDE ÇEKİLDİ?

İletişim sorunu yaşayan Efe ve babasının onu hayata dahil etmek için harcadığı yoğun çabayı anlatan duygusal filmin çoğu sahnesi, Antalya’nın şirin ve turistik sahil ilçesi Kaş’ta çekildi. Ekrana yansıyan eşsiz Kaş manzaraları filmi izleyenlere büyük keyif yaşattı. Çekimin ana mekanı olarak Kaş’a bir saat uzaklıktaki bakir bir koy kullanıldı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un Hadi Be Oğlum film setinde olması dolayısıyla Antalya halkı çekimlere yoğun ilgi gösterdi. Filmin bazı sahneleri ise İstanbul’da çekildi. İstanbul sahnelerinin ana mekanı Beyoğlu’ndaki Ses Tiyatrosu oldu.

YORUMLAR
  Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!
Dizilerin Fanlarından dizi oyuncularına büyük ayıp!