A24.com.tr » ajanda » Güvercin dizisi Ökkeş kimdir, gerçek adı nedir? Genco Özak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Ökkeş kimdir, gerçek adı nedir? Genco Özak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Ökkeş kimdir, gerçek adı nedir? Genco Özak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin dizisinin karakterlerinden Ökkeş'in gerçek adı merak edildi. Güvercin dizisi Ökkeş kimdir, gerçek adı nedir? Genco Özak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Ökkeş kimdir, gerçek adı nedir? Genco Özak kimdir, nereli, kaç yaşında? | Star TV'de bu akşam yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Güvercin isimli dizide ise Ökkeş karakteri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ökkeş karakterini canlandıran Genco Özak ise en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Vatanım Sensin dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özak'ın biyografisi haberimizde mevcuttur.

GENCO ÖZAK KİMDİR?

 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu 1,84 cm boyunda 79 kilo ağırlığında ve akrep burcudur. Özok geçtiğimiz sezon final yapan Söz dizisinde vatansever ama laf dinlemez bir karakteri canlandırarak fenomen haline gelmiştir. Yine benzer bir rolü de Vatanım Sensin dizisinde veren oyuncu adından söz ettirmeyi başarmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan oyuncunun sevgilisi ise Yeliz Kuvancı’dır.

Genç oyuncu Kocamın Ailesi dizisi ile oyunculuk sektörüne girmiş daha sonra da Vatanım Sensin dizisinde Mehmet karakterine hayat vermiştir. Sinema filmlerinde görev alan oyuncu bu zaman kadar Kor filminde ve Martıların Efendisi filmlerinde görev almıştır.

YORUMLAR
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası