A24.com.tr » ajanda » Güvercin dizisi Nefise kimdir, gerçek adı nedir? Eslem Akar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Nefise kimdir, gerçek adı nedir? Eslem Akar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Nefise kimdir, gerçek adı nedir? Eslem Akar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Star TV'nin yeni dizisi Güvercin dizisinin Nefise'si merak edildi. Peki Güvercin dizisi Nefise kimdir, gerçek adı nedir? Eslem Akar kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güvercin dizisi Nefise kimdir, gerçek adı nedir? Eslem Akar kimdir, nereli, kaç yaşında? | Star TV'de bu akşam yayın hayatına başlayan Güvercin dizisi kadrosuyla göz dolduruyor. Güvercin dizisinde Nefise karakteri ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nefise'yi canlandıran güzel oyuncu Eslem Akar başarılı performansıyla göz dolduruyor. İnternette en çok aratılan kişiler arasına giren Akar'ın biyografisi haberimizin detaylarında mevcuttur.

ESLEM AKAR KİMDİR?

Eslem Akar, 23 Mart 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Daha önce TRT 1’de yayınlanan Sen de Gitme dizisinin kadrosunda yer aldı ancak Avlu dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray gibi oyuncularla çalışma fırsatı yakalayan Eslem Akar, Demet Evgar’ın hayat verdiği Deniz’in kızı Ecem’i canlandırdı.

Oyunculuk eğitimini ise Ümit Çırak 3 Mota Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde almış olan genç oyuncu, birçok spor dalında da başarı sahibi. Masa tenisi, buz pateni, bisiklet, jimnastik, yüzme, basketbol, voleybol ve futbolla yakından ilgilenen Eslem Akar, Fransızca ve İngilizce konuşabiliyor.

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk