A24.com.tr » medya » Gözde Türkpençe kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gözde Türkpençe kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gözde Türkpençe kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haberlerde gündem olan Gözde Türkpençe vatandaşlar tarafıdan en çok merak edilenlerden biri oldu. Peki Gözde Türkpençe kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yaptığı evlilik ile gündeme gelen Gözde Türkpençe'nin kim olduğu vatandaşlar tarafından merak edildi. Medya Patronu Turgay Ciner'in oğlu Atilla Ciner ile dünya evine giren güzel oyuncuyu, oynadığı Ulan İstanbul ve Cesur ve Güzel dizilerinden tanıyoruz. Peki bu kadar merak edilen Gözde Türkpençe kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gözde Türkpençe kimdir?

Gözde Türkpençe, 28 Ekim 1984 yılında doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde dans üzerine eğitim aldı. Ardından İngiltere'de burslu eğitim görmeye devam etti. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra kamera karşısına Gözde Türkpençe, oyunculuğa ilk adımı Şöhret Okulu isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı.

2011'de Canan isimli dizide Perihan karakterini canlandırdı. Dizi, yıllardır bilmediği gerçekleri öğrenen ve intikam almak için harekete geçen bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Gamze Özçelik, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Gökçe Türkpençe ve Neriman Uğur yer aldı. 2013'te Güzel Çirkin isimli dizide Nagehan karakterini canlandırdı. Dizi, emniyetin profesyonel bir komiser ile ekibe yeni katılan acemi ve güzel bir polisin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ali Sunal, Naz Elmas, Gözde Türkpençe, Cahit Gök ve Kemal Uçar yer aldı.

 

2013'te Meddah isimli filmde yer aldı. Filmde Münir Caner, Tuğçe Kumral, Evren Bingöl ve Haldun Boysan yer aldı. 2014'te ise Ulan İstanbul isimli dizide Esra karakterini canlandırdı. Dizi, kendi kurallarına göre yaşayan ve sahtekarlık yaparak geçinen bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil ve Caner Özyurtlu yer aldı.

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

Cesur ve Güzel- 2016
Ulan İstanbul -2014
Meddah -2013
Güzel Çirkin -2013
Küçük Hesaplar -2012
Canan-2011
Şenlikname: Bir İstanbul Masalı -2010
Türkan-2010
Proje 13 -2008
Şöhret Okulu -2007 

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...