A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Turkcell Akademi ve TEV yeni mezunları iş hayatına hazırlıyor... *Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri'ne başvurular 24 Mayıs'ta sona erecek... *Yeni Nissan Juke Türkiye pazarında...

* Yeni Nesil Acente Eğitim Programı'nın yeni grup eğitimi başlıyor
TSB Başkanı Uğur Gülen, "Sektörümüzün insana dokunan en önemli paydaşı durumundaki acentelerimizin mesleki donanıma sahip olmasını çok önemsiyoruz" diye konuştu.

*Trendyol Sanat, Mamut Art Project'in eş sponsoru oldu
Toykontakt seçkisi, Trendyol Sanat desteğiyle 22-26 Mayıs arası Mamut'ta görülebilecek.

*SASA'da bedelli sermaye artırımı primli fiyattan yapılacak
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "Yaptığımız sermaye artırımıyla SASA'nın dev yatırımları daha güvenle ilerleyecek" dedi.

*Casper, Nirvana Z100'ü satışa sundu
Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, "Nirvana Z100, Casper'ın bugüne kadar ürettiği en hafif ve en ince dizüstü bilgisayarı olmanın yanında, magnezyum alaşımlı dış tasarımıyla üstün dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım sunmak üzere tasarlandı" dedi.

*Turkcell Akademi ve TEV yeni mezunları iş hayatına hazırlıyor
Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, "Bu programla, genç yeteneklere sektördeki iş fırsatlarını keşfetme, kişisel ve profesyonel gelişimlerini destekleme imkanı sunuyoruz" dedi.

*Alarko Holding, enerji depolama ve batarya üretiminde ortaklığa imza attı
Alarko Holding'in bağlı ortaklıklarından Altek Alarko, Türkiye'de enerji depolama sistemleri ve lityum-iyon batarya üretim hattına yönelik Gotion Group ile ortak girişim kuracağını duyurdu.

*Kaspersky, ASAP'ı kurum içi sunmaya başladı
Kaspersky Security Awarness Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü Tatyana Shumaylova, "Kaspersky Automated Security Awareness Platform'a yapılan güncellemeler sayesinde, şirket içi sürümde artık bulut sürümüyle aynı işlevselliğe sahipler ve kullanıcılara internet bağlantısı olmadan da eğitim materyallerine erişim sunma avantajı bulabiliyorlar" dedi.

*Koç Holding'den Yapı ve Kredi açıklaması:
"(Yapı ve Kredi Bankası'ndaki payların satışına ilişkin haberler) Kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmamaktadır"

*TürkTraktör 2024'ün ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
TürkTraktör, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını paylaştı.

*GençBizzTech'te finalistler belli oldu
Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın (GBEV) Türkiye İş Bankası işbirliğiyle hayata geçirdiği GençBizzTech programında finale kalan 5 girişim açıklandı.

*Üsküdar Üniversitesi'nden Nörobilim ve Teknolojileri Kongresi
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Elektroensefalografi ile hastanın tedavi öncesi beyin fonksiyonlarına bakıyoruz. Ailelerin çoğu bazen kişinin hasta olduğuna inanmıyor" dedi.

*Hepsiburada'da "Büyük Mayıs İndirimleri" kampanyası başladı
Hepsiburada, bir hafta sürecek "Büyük Mayıs İndirimleri" kampanyasını başlattı.

*Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri'ne başvurular 24 Mayıs'ta sona erecek
Mastercard EEMEA Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı Amnah Ajmal, "Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri' ile kadınların olağanüstü katkılarını kutlamayı amaçlıyoruz" açıklamasını yaptı.

*Dardanel 2023'te 377,9 milyon TL kar elde etti
Dardanel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, "Yenilikçi ürün geliştirme kabiliyetimiz, çevik yapımız ve güçlü yatırım altyapımız, 40 yıldır sektörümüzde lider olmamızın en büyük etkenleri" ifadesini kullandı.

*Hyundai, yenilenen Tucson modelini Türkiye'de satışa sundu
Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, "Kullanıcılarına sürekli olarak mükemmellik, yenilik ve üstün sürüş dinamikleri sunan Tucson, ileri teknoloji donanımlarıyla da kusursuz bir ayrıcalık sağlıyor" değerlendirmesinde bulundu.

*Karaca, Red Dot Design Awards'ta iki tasarım ödülü aldı
Karaca, Red Dot Design Awards 2024'te iki tasarım ödülü aldı.

*Yeni Nissan Juke Türkiye pazarında
Nissan Türkiye Genel Müdürü Ghanem, "Sınırların dışına çıkmayı hedefleyen yeni ruhuyla tasarım ve konforun kusursuz birleşimini gelişmiş güvenlik teknolojileri ile standart olarak sunarak B-SUV sınıfında kuralları yeniden belirleyecek" dedi.

*Togg ile Sahibinden.com'dan işbirliği açıklaması
Togg ile Sahibinden.com, kullanıcıların emlak ilanlarına erişimini kolaylaştırmak için işbirliği yapacaklarını duyurdu.

YORUMLAR
  Çocuklarını Teknolojiye Bulaştırmayan 5 Teknoloji Patronu
Çocuklarını Teknolojiye Bulaştırmayan 5 Teknoloji Patronu