A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*Teknosa, İstanbul'daki iki mağazasını daha dijitalleştirdi...*BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı...*Hepsiburada, tavsiye ekonomisini büyütüyor...

* MediaMarkt görme engellilerin online erişimi için BlindLook ile işbirliği yaptı
MediaMarkt, mobil uygulamalarına ve web sitesine görme engellilerin de kolaylıkla erişebilmesi için BlindLook ile işbirliği gerçekleştirdi.

* Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne CODA'dan akreditasyon
İSTEK Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan, "Yani mezunlarımızın diplomaları, ABD diplomasının geçerli olduğu tüm ülkelerde geçerlidir" dedi.

* İstanbul'da taksiler "Taksim" uygulamasıyla çağırılabilecek
"1000 Yatırımlar Holding'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Kadir Abdik, "İstanbul'un karmaşık ulaşım sorunlarına çözüm olmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

* VitrA'nın yüzde 100 geri dönüşümlü lavaboları Milano'da sergileniyor
15 Nisan'da başlayan Milano Tasarım Haftası, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

* VakıfBank'tan uluslararası piyasalarda 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye tahvil ihracı
VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Söz konusu işlem, VakıfBank tarihindeki uluslararası piyasalarda gerçekleştirilen ilk ilave ana sermaye tahvil ihracı olma özelliğini taşımaktadır" dedi.

* Teknosa, İstanbul'daki iki mağazasını daha dijitalleştirdi
 Teknosa CEO'su Sitare Sezgin, "Müşteri odaklı, daha dijital, erişilebilir ve sürdürülebilir konseptimizde içerik karmaşasından uzak, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyoruz" dedi.

* BtcTurk Boğa Koşusu için geri sayım başladı
BtcTurk'un 2,1 Bitcoin değerinde 238 adet ödül dağıtacağı BtcTurk Boğa Koşusu 21 Nisan'da Üsküdar sahilde gerçekleştirilecek.

* Visa, Türkiye'de yeni ayrıcalıklar sunan my Visa programını başlattı
Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, "my Visa programı, Türkiye'de bir kart şemasının üst segment kart sahiplerine doğrudan sunduğu ayrıcalıklar programı olarak bir ilke imza atıyor." dedi.

* Bonus kredi kartı 24'üncü yılını kutluyor
Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur, "Kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran Bonuslu olma ayrıcalığını her yıl yeni değer önerileriyle güçlendirerek sürdürüyoruz." dedi.

* Akbank'tan nisan ayı kampanyaları
Akbank, nisan ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 9 bin 300 TL'yi aşan chip-para, 450 bine varan mil puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını, "Juzdan" uygulamasından sunuyor.

* Rosatom, nükleer tıp alanındaki deneyimlerini paylaşmaya hazır
Rosatom Sağlık Teknolojileri AŞ Genel Müdürü İgor Obrubov, şirketin, nükleer tıp teknolojileri alanındaki deneyim ve bilgi birikimini Türkiye de dahil olmak üzere yabancı ortaklarla paylaşmaya hazır olduklarını belirtti.

* Türkiye'nin turizmde 2024 hedefi "60 milyon turist 60 milyar dolar gelir
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, "60 milyar dolar gelir 60 milyon turist hedefine ulaşmak için üye seyahat acentelerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

* Türk Telekom'dan 2023’te 25,8 milyar TL yatırım
Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "2023 yılı net karımız 16,4 milyar TL oldu, toplam yatırım harcamalarımız 2023'te yıllık yüzde 7,4 artarak 25,8 milyar TL'ye yükseldi. 2023'te sektörümüzün yatırım lideri olduk." dedi.

* ING Türkiye'ye üst düzey atama
ING Türkiye'de Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tuğçe Bora Kılıç, 1 Mayıs'tan itibaren Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev alacak.

* BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı
Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, "Takımımız, temellerinin atıldığı 2020 yılından bu yana 3 Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarılar elde ederek genç sporcuları motor sporlarıyla tanıştırmaya devam ediyor" dedi.

* Bosch, 2023’te satışlarını yüzde 8 artırdı
Bosch Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Hartung, "Ekonomik zorluklara rağmen, faaliyet gösterdiğimiz sektörler dönüşürken büyümemizi sağlamak için inovasyonlar, ortaklıklar ve satın almalar yapmayı hedefliyoruz" dedi.

* Hepsiburada, tavsiye ekonomisini büyütüyor
 Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, "Yaklaşık bir buçuk yıl içinde 1 milyon müşterimizi 'Link Gelir' programımıza dahil etmeyi planlıyoruz." dedi.

* Siemens AG, şirketin üst yöneticisi Rusch'un sözleşmesini 5 yıl uzattı
Siemens AG Denetim Kurulu Başkanı Jim Hagemann Snabe, "Roland'ın müşteriler için dijitalleşmeyi ve sürdürülebilirliği hızlandırma yönündeki sağlam hedeflerine ulaşmaya devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.

* Emlakjet mart ayı emlak verilerini yayımladı
Türkiye genelinde konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu.

* Albaraka Türk, sürdürülebilir enerji ile emisyonları nötrledi
Albaraka Türk'ün Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Emeç, "YEK-G sertifikası, sürdürülebilirlik çabalarımızı daha da güçlendiriyor ve çevre dostu bir enerji tüketimi sağlıyor" dedi.

* Zorlu Enerji, abonelerini dijital faturaya geçmeye davet etti
Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, iklim krizi ile mücadele kapsamında geliştirdiği 'Akıllı Hayat 2030' sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda abonelerine kağıt fatura yerine dijital fatura almaları için çağrıda bulundu."

* Yeni Renault Kangoo ürün ailesinin Türkiye'deki ilk temsilcileri satışa sunuluyor
MAİS AŞ Genel Müdürü Berk Çağdaş, "Artık hafif ticari araçları binek modellerden ayrı olarak ele alıyor ve ayrı bir stratejiyle yönetiyoruz." dedi.

* DFSK'dan ticari modellerde nisana özel kredi kampanyası
Çin'in büyük otomotiv üreticilerinden DFSK Motor tarafından üretilip Türkiye pazarına 2023'te giriş yapan DFSK, nisan ayına özel kredi kampanyası başlattı.

* Toyota ile Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya arasında işbirliği
Toyota, Özel Olimpiyatlar Avrupa-Avrasya ile işbirliğini 2025 yılı sonuna kadar uzattı.

* DS Automobiles pilotu Vergne, Formula E Misano'dan 14 puanla ayrıldı
 - DS Performance Direktörü Eugenio Franzetti, "Sıralamalardaki mükemmel performansımız, önümüzdeki yarışlarda üzerine ekleme yapabileceğimiz sağlam bir temel oluşturuyor." dedi.

* Otokar, yeni Atlas kamyonlarını tanıttı
- Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman, "Türkiye'nin en köklü ticari araç üreticilerinden biri olarak kamyon pazarındaki iddiamızı artırıyoruz" dedi.

YORUMLAR
  Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!
Programı kaldırılan ünlü sunucu iflas etti!