A24.com.tr » gündem » Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

Genel Şirket Haberleri

*İş Bankası'ndan "100. Yıl Bonosu"...*Otojet, 2025 sonuna kadar 1000 şarj noktası kurmayı hedefliyor...*İTÜ, Turkcell ve Ericsson işbirliğiyle "5G Teknoloji Kampüsü" hayata geçirildi.

* Biletinial'dan tüm etkinlikler için yorum ve reyting uygulaması
Biletinial Üst Yöneticisi Ulaş Uslu, "Siteyi ziyaret eden kullanıcılar, inceledikleri etkinlikle ilgili hem profesyonel eleştirmen yorumlarını hem de etkinliği daha önce deneyimlemiş seyircinin kişisel duygu ve düşüncelerini görebiliyor." dedi

* BYD SEAL U DM-i, Avrupa'dan önce Türkiye'de satışa sunuldu
"Blade Batarya" teknolojisini kullanan SEAL U DM-i, Türkiye'nin tek DC şarj özelliği olan şarj edilebilir hibriti olma özelliğini taşıyor

* Stellantis'ten LiDAR teknolojisiyle sürdürülebilir mobiliteye yeni yatırım
Stellantis Baş Mühendislik ve Teknoloji Sorumlusu Ned Curic, "SteerLight'ın oyunun kurallarını değiştiren çalışması, gelişmiş ve yaygın ADAS uygulamalarına farklı olanaklar sağlayabilir." dedi.

* LC Waikiki'den "İyilik İçin Oyna" projesi
"Lcw.com" üyeleri, proje kapsamında TEGV, TOHUM ve Darüşşafaka Cemiyeti arasından dilediklerini tercih ederek bağışlarını yönlendirebiliyor

* FLO'dan 23 Nisan koleksiyonu
FLO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar için geniş ürün yelpazesiyle birçok hediye alternatifi sunuyor.

* İş Bankası'ndan "100. Yıl Bonosu"
Bononun vade başlangıç tarihi 22 Nisan, vade bitiş tarihi İş Bankası'nın 100. kuruluş yıldönümü 26 Ağustos olarak belirlendi

* Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nü bağımsız sanatçılarla kutluyor
Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde dijital sanat platformu Trendyol Sanat aracılığıyla bağımsız sanatçıların eserlerine dikkati çekiyor.

* Otojet, 2025 sonuna kadar 1000 şarj noktası kurmayı hedefliyor
OYAK Enerji çatısı altında hizmet veren Otojet, 2025'in sonuna kadar şarj ünitesi sayısını 1000'e çıkarmayı planlıyor.

* Garanti BBVA'nın finansal desteğiyle yürütülen "Yangına Dirençli Yerleşimler Projesi" tamamlandı
Proje kapsamında Muğla Bozyer, Dağpınar ve Sarayyanı'da mahalle halkının katılımıyla yangın öncesi ve yangın esnası eğitimleri verildi

* ING Türkiye'den teknolojik altyapı yatırımı
ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, "Yaptığımız yatırımlarda ING Grubu'nun uluslararası tecrübesinden faydalanırken, global düzeyde teknoloji ve analitik alanındaki yetenek havuzu konumumuzu da güçlendiriyoruz." dedi

* Kaspersky'den sosyal medyada stresi azaltmaya yönelik ipuçları
Kaspersky Web İçerik Analizi Uzmanı Anna Larkina, "Kullanıcıların gizliliğini ve güvenliğini artıran Kaspersky çözümleri, dijital etkileşime bilinçli bir yaklaşımla, çevrim içi deneyimimizi bir stres kaynağından olumlu bir etkileşime dönüştürebilir." dedi.

* "Kalp hastalıklarının gençlerde görülme sıklığı arttı" uyarısı
Medicana International İstanbul Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, "Son zamanlarda çeşitli faktörler nedeni ile kalp krizi geçirme yaşı da erkene inmiştir. Bu nedenle risk faktörlerinin belirlenmesi, erkenden önlem alınması önem taşımaktadır." dedi.

* Samsung TV’lerin "SmartThings" platformu ile evler akıllanıyor
Samsung Electronics, SmartThings platformu aracılığıyla evlerdeki çeşitli cihazların etkileşimini kolaylaştırıp yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getiriyor.

* Karmod Kabin, kurumsal konseptlere özel lüks bekçi kulübesi geliştirdi
Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, "Firmalar veya mimari konseptteki projeler, güvenlik noktalarında kullanacakları kabinleri kendi kurumsal renklerine özel seçimde bulunarak satın alabiliyor." dedi.

* Red Bull Four 2 Score'un ilk finalistleri Adana'da belli oldu
Red Bull'un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score'un ilk finalistleri, hafta sonu Adana'da gerçekleşen elemelerle belli oldu.

* İTÜ, Turkcell ve Ericsson işbirliğiyle "5G Teknoloji Kampüsü" hayata geçirildi
Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, "Otonom otobüs, 5G test altyapısından faydalanacak ilk proje olacak." dedi

* Uzmanından "borderline kişilik bozukluğu" değerlendirmesi
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Toplumda intihar oranları binde 1 ise borderline kişilik bozukluğu olan kişiler arasında yüzde 7,5. Yani 100 kişiden yedi buçuğu intihar ediyor." dedi.

* PANKOBİRLİK Genel Başkanı Erkoyuncu personelle bayramlaştı
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Ramazan Bayramı sonrasında ilk mesai gününde personellerle bayramlaştı.

* BSH Ev Aletleri Grubu 2023'te 14,8 milyar avro ciro elde etti
BSH Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Gelişen Pazarlar Bölgesi Üst Yöneticisi Gökhan Sığın, "Bölgemizin merkezi Türkiye'nin, BSH'nin globaldeki büyüme stratejilerinde ve dolayısıyla küresel başarısında sağladığı katkıdan dolayı gurur duyuyoruz." dedi

* Tosyalı "Ren su taşıma boru hattı" ihalesini kazandı
Tosyalı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Tosyalı olarak üretimimizin her noktasında sürdürülebilirlik odaklı yatırımlara öncelik veriyor, yeşil dönüşüm teknolojilerine büyük kaynak ayırıyoruz." dedi.

* Uzmanından Türk firmalara "kurumsal ikiz dönüşüm" uyarısı
Yeditepe Üniversitesi Almanca Uluslararası İşletme Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. E. Şule Aydeniz, "Firmalar, kurumsal ikiz dönüşüm dediğimiz bu durumu sağlamak zorunda. Bu dönüşüm, yalnızca teknik boyutta olmayacak, aynı zamanda tüm iş akışlarında ve görev tanımlarında gerçekleşecek." dedi.

* TEMSA, Mesnevi Turizm'e Maraton model 15 yeni nesil otobüs teslimatını gerçekleştirdi
TEMSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, "Bu teslimatla birlikte, Mesnevi Turizm filosundaki TEMSA markalı araç sayısı 40'a ulaştı. Bu sayıyı çok daha yukarılara çıkarmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

* Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyon'u tanıtıldı
Nur Bilen Yavuzer'i NetWork'le buluşturan Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyonu'nun tanıtımı yapıldı.

YORUMLAR
  63 yıldır sadece kum yiyor
63 yıldır sadece kum yiyor