A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*ASELSAN'dan 35,1 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi... *Siemens Türkiye ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları'ndan öğrencilere sağlık teknolojileri eğitimi...

* Yerel seçimler Türkiye genelinde seyahat hareketliliğine yol açtı
 En yoğun seyahat hareketliliği Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde yaşanıyor.

* Yapı Kredi'den 500 milyon dolarlık ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracı
Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün, “Bankamıza ait işlemlerinin yüksek ilgi görmesi hem ülkemize hem de bankamıza duyulan güveni bir kez daha ortaya koyuyor" dedi.

* Fuzul 2024'te iki katı büyüme hedefliyor
 Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ”Aktif büyüklüğümüzü yüzde 100 artırdık. Böylelikle aktif büyüklüğümüz 5.4 milyar liraya yükseldi. Net karlılığımızı yüzde 37,33 artırırken öz kaynağımızı da ikiye katladık” dedi.

* Aydem Yenilenebilir Enerji, 3 yılda 3 milyon I-REC sertifikasıyla temiz enerjinin destekçisi oldu
Aydem Yenilenebilir Enerji, son 3 yılda sunduğu 3 milyon I-REC (International Renewable Energy Certificate) sertifikası, şirketlere emisyon azaltımının yanı sıra finansal, pazarlama ve itibar açısından da pek çok avantaj sağlıyor.

* ASELSAN'dan 35,1 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi
 ASELSAN, toplam 35,1 milyon dolar tutarında üç ayrı yurt dışı satış sözleşmesi imzaladı.

* LG, 7 yıl üst üste AHRI Performans Ödülü'nün sahibi oldu
LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi İklimlendirme Çözümleri İş Birimi Başkanı James Lee, ”Müşterilerin güvenebileceği verimli, çevreye duyarlı çözümler sunarak küresel HVAC pazarındaki varlığımızı her yıl genişletmeye devam edeceğiz" dedi.

* Çilek Mobilya, AR-GE'ye 34 milyon lira yatırım yaptı
Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, "2022'de 16 milyon 900 bin lira ayırdığımız AR-GE yatırımımızı 2023'te 34 milyon liraya çıkardık" dedi.

* Kaspersky, bağımsız testlerin yüzde 94'ünde liderliği aldı
Kaspersky Tehdit Araştırmaları Başkanı Alexander Liskin, ”Kapsamlı koruma sağlama konusundaki kararlılığımızı bir kez daha teyit ettik" dedi.

* DeFacto'dan bayram koleksiyonu
DeFacto, bayram koleksiyonunu müşterilere sunuyor.

* "Geleceğini Kuran Genç Kadınlar'a" istihdam yolunda mentör desteği
- Başvuruların tamamlanmasından sonra yapılacak eşleşmenin ardından mentörlük görüşmeleri çevrim içi olarak aralık ayının sonuna kadar devam edecek.

* EBRD'den Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a 30 milyon avro kredi
Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "EBRD ile 15 yıldır iş birliği yapmaktan ve sosyal altyapı yatırım projelerimizde birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

* Siemens Türkiye ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları'ndan öğrencilere sağlık teknolojileri eğitimi
Siemens Healthineers Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Enis Sonemel, "Sağlık teknolojisi şirketi olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar odak alanımız her zaman 'insan' oldu. İnsanların sağlıkla yaşamasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz" dedi.

* Escarus "Green Bond Principles" Danışma Kurulu'na 3. kez seçildi
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) iştiraki Escarus, 2023-2024 dönemi için üçüncü kez Yeşil Tahvil Prensipleri (Green Bond Principles-GBP) Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

* Toyota'dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı
Toyota, teknik gezi taleplerini anlamlı bağışlara dönüştürerek, Darüşşafaka Cemiyeti, LÖSEV ve TURMEPA gibi sivil toplum kuruluşlarına destek olma imkanı sunuyor.

* Akbank'tan KOBİ'lerin dijitalleşme yolculuğuna rehberlik edecek yeni hizmet
Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Bandwitt işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz yeni hizmet, bir anlamda KOBİ'lerimizin dijital pusulası olacak" dedi.

* Koçtaş'tan ustalara Avrupa tatili
Koçtaş, 1 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan alışverişler için ustalara Avrupa turu hediye ediyor.

* Türk Telekom'dan kurumların veri ve altyapılarına yerli çözümlerle destek
Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, ”Siber güvenlik alanında da oluşturduğumuz bu evrenden aldığımız geri bildirimler ile ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendiriyoruz” dedi

* Bilet Dükkanı, Ramazan Bayramı için özel kampanyalarını açıkladı
Bilet Dükkanı, Ramazan Bayramı için özel kampanyalarını duyurdu.

* Karmod, Kahramanmaraş'ta 45 günde çelik cami projesini tamamladı
Karmod Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Hakan Durmaz, "Deprem gerçeği ile yüz yüze bulunan ülkemizde bina projelerinde sürdürülebilir çözümlere yönelmenin çok önemli olduğunu hatırlatmakta yarar var. Çelik konstrüksiyon sistem, depreme güvenli yapıları inşa etmek için büyük fırsat" dedi.

* Tüpraş Nextremers programı 5. yılında genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor
Tüpraş, üniversite öğrencilerinin ve genç profesyonellerin kişisel gelişimini destekleyerek, bir iş ortamında çalışma deneyimi sunan Nextremers programıyla 5. yılında da yeni yeteneklerle buluşmayı bekliyor.

* Ford Otosan Kocaeli'de ilkokul inşa edecek
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 'Eğitime Yüzde 100 Destek' kampanyası kapsamında Ford Otosan tarafından yaptırılacak 35 derslikli Vehbi Koç Vakfı Semahat Arsel İlkokulu'nun protokolü imzalandı.

* Schneider Electric, BlokSeT Lean ile işletmelerin karbon ayak izlerini azaltıyor
Schneider Electric, düşük karbon ayak izine sahip yeni nesil BlokSeT Lean Alçak Gerilim Panosu ile veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinde verimlilik ve güvenilirlik sağlıyor.

* TAB Gıda kurucularından Korhan Kurdoğlu, Çin Kalkınma Forumu’nda iş dünyası liderleriyle görüştü
TFI TAB Gıda Yatırımları Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Korhan Kurdoğlu, Çin Kalkınma Forumu’nda (CDF) Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı ve iş dünyasının lider isimleriyle görüştü.

YORUMLAR
  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...