A24.com.tr » dizi haber » Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P

Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P

Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm nefesleri kesiyor. Gece Kralı'nın ejderha Viserion'u öldürüp kendi tarafına çekmesiyle birlikte kartlar yeniden dağıtılıyor. Khaleesi ve Jon arasında neler olacak?

 Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm ile sezon finali yapıyor. Game Of Thrones 7. sezon 6. bölümünde Jon Snow ve beraberindekiler insanlara ak gezenlerin var olduğunu ispat etmek ve büyük bir ordu kurabilmek adına duvarın ötesine geçti. Burada White Walkerlardan bir tane yakalayan Snow ve ekibi, Night King ve White Walker'ların saldırısına uğradı. Buzun üzerinde mahsur kalan Jon Snow ve diğerlerinin yardımına ejderhalarıyla birlikte Khaleesi yetişmeyi başardı. Bu sırada gece kralı büyük bir mızrakla ejderhalardan Viserion'u vurmayı başararak öldürdü. Ejderhaların en heybetlisi olan Drogon'a da atış yağan Gece Kralı bu sefer başaramadı ve Khaleesi ile birlikte Jon Snow haricindeki herkes oradan kaçmayı başardı. Jon Snow walkerlerın saldırısına uğradı ve suya düştü. Daha sonra amcasının yardımıyla birlikte oradan duvara ulaşmayı başardı.

Game Of Thrones 7. sezon 5. bölümünde Deanerys Khaleesi ile Jon Snow arasında bir aşkın başlayacağının sinyalleri verilirken 6. bölümde bunun çok da uzak bir ihtimal olmadığını gördük.

Game Of Thrones sezon finalinde neler yaşanacak, Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm sezon finali yayınlandı mı, sızdırıldı mı diye herkes merak ediyor.

İLGİLİ HABER Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman? Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman?

7. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?
Game of Thrones hayranları büyük bir merakla 7. sezon finalini bekliyor. Dizi internete sızar sızmaz izleyen milyonlarca kişi, Game of Thrones’un 7. sezon finalinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Edinilen bilgiye göre herhangi bir sızma olmadığı takdirde milyonlarca kişi 28 Ağustos’a kadar beklemek zorunda. Zira Game of Thrones’un yayınlanma takvimine göre 7. sezon 7. bölümü yani sezon finali 28 Ağustos’t yayınlanacak ve bu bölüm 80 dakika sürecek.

GAME OF THRONES 7. BÖLÜM SEZON FİNALİ DE SIZDI MI?

Tabii altıncı bölümü erkenden izleyenler bu sefer Game of Thrones 7.bölüm yani sezon finali de internete sızdı mı diye aramaya başladılar. Henüz bu konuda bir gelişme yok ki HBO'nun şu an ekstra dikkatli olacağı hesaba katılırsa final bölümünün sızma ihtimali düşük. Yani büyük ihtimalle Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü erken izleyenler 7. bölümü, sezon finalini normalden daha uzun süre beklemek durumunda kalacaklar.

SANSA, ARYA VE KÜÇÜK PARMAK

Yeni bölümde yeni gelişmeler olması beklenen diğer bir kısımda Stark hanesinde yaşananlar. Son bölümde Arya küçük parmağın odasına girmiş ve Küçük Parmak'ın sakladığı notu bulmuştu. Ancak Küçük Parmak'ın Arya'nın odaya girişini gizlice gözlediği görüldü ki çok büyük ihtimalle o notu oraya Arya görsün diye koymuştu. Küçük Parmak gene ne entrikalar çeviriyor merak ediliyor.

İLGİLİ HABER Game of Thrones 7. seZon 6. bölüm izle Game of Thrones 7. seZon 6. bölüm izle

İLGİLİ HABER Game Of Thrones'un popüler olmasının nedeni belli oldu Game Of Thrones'un popüler olmasının nedeni belli oldu

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...
Ünlü isimlerin sade ev yaşamlarından en doğal kareler...