A24.com.tr » dizi haber » Game of Thrones 7. seZon 6. bölüm izle

Game of Thrones 7. seZon 6. bölüm izle

Game of Thrones 7. seZon 6. bölüm izle

Game Of Thrones 7. sezon 6. bölüm yayınlandı. Jon Snow ve beraberindeki kişiler White Walker yakalamak için duvarın ötesine geçti. Khaleesi zaferinin ardından yeni hamle peşinde.

 Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Game Of Thrones 7. sezon 6. bölümü korsanlar tarafından sızdırıldı. Game Of Thrones 7. sezon 5. bölüm ardından büyük bir heyecan içerisinde kalan izleyenler Jon Snow'un duvarın ötesinde Night King'in ordusuna karşı nasıl bir mücadele verecek merak ediyor. Jon Snow'un ejderhalarla olan ilk temasının ardından Khaleesi ile olan bağlarının kuvvetleneceği ve ejderhalardan birinin yeni sahibi olacağı konuşuluyor. Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümde neler yaşanacak merak konusu.

Game of Thrones bu yayın döneminde her zamankinden üç ay geç başladı ve görünüşe göre HBO'nun başına büyük bir dert açmış oldu.

İLGİLİ HABER Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman? Game Of Thrones 8 sezon nasıl izlenir - Game of thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman?

İLGİLİ HABER Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm HD (sezon finali) dizi 1080P

İLGİLİ HABER Game Of Thrones'taki bütün ejderhalar - Khaleesi'nin ejderhalarının isimleri Game Of Thrones'taki bütün ejderhalar - Khaleesi'nin ejderhalarının isimleri

Zira yaşanan hack ve fidye olayları ile birlikte hatırlarsanız dördüncü bölüm günler öncesinden sızdırılmıştı...

İşte sızıntının sebebi!

Şimdi de HBO İspanya'nın büyük bir hatası sonucunda altıncı bölümün tamamı televizyon ekranlarında yayımlandı. Hal böyle olunca da dizinin internete düşmesi gecikmedi.

GAME OF THRONES 7. SEZON KAÇ BÖLÜM OLACAK?

6 sezon boyunca 10'ar bölümden 54-56 dakika arasında çekilen Game of Thrones, 7. sezonda farklı bir konsepte gitti. Dizinin yapımcıları 7. sezonu 7 bölüme sığdırdı ve bazı bölümlerde alışagelmiş dakikaları da aştı. İşte merakla beklenen Game of Thrones'un 7. sezon bölümlerinin dakika olarak uzunlukları.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Game of Thrones’un kadrosu; Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke ve Kit Harington gibi oyuncuların yanında bu sezon kadroya eklenen Jim Broadbent ve Tom Hopper’dan oluşuyor.

Game Of Thrones 7.sezon nasıl izlerim ?

Yeni bölümü Cumartesi akşamları Türkçe alyazı ve Pazar akşamlarıda Türkçe dublaj seçeneği ile yayınlanan Game Of Thrones’i SineTurk isimli siteden ücretsiz bir şekilde takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
  Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri