A24.com.tr » magazin » Funda Güray kimdir?

Funda Güray kimdir?

Funda Güray kimdir?

Oyuncu Funda Güray, 2008 yılından bu yana pek çok reklam projesiyle izleyici karşısına çıktı. Son dönemde dizilerde de boy göstermeye başlayan güzel oyuncu Funda Güray kimdir kaç yaşında?

Funda Güray kimdir? Genç oyuncu şöhret basamaklarını adım adım çıkan isimlerden. Önce reklam projeleriyle izleyici karşısına çıkan Funda Güray, asıl çıkışını Paramparça dizisinde gerçekleştirdi. Funda Güray kaç yaşında nerelidir?

Funda Güray Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

Haliç Üniversitesi mezunu oyuncu Funda Güray Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir çok reklam ve dizide rol alan Funda Güray Paramparça dizisine 45. bölümden itibaren dahil olmuştur.

Daha önce Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde oynayan Funda Güray 2016 yılında Atv ekranlarında yayınlanan Rengarenk dizisi oyuncuları arasında yer almıştır.

 2017 yılında ise Blu Tv’de yayınlanan Türkiye’nin ilk korku, gerilim türündeki dizisi Sahipli’de rol almaktadır. Funda Güray 1988 İstanbul doğumludur. Menejeri Meriç Esener’dir.

 

YORUMLAR
  Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?
Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?