A24.com.tr » magazin » Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

Fi dizisi 7. bölüm HD Puhu TV yeni son

Fi dizisi 7. bölümü ile Puhu TV'de izleyicilerin heyecan dolu anlar yaşamasına neden oldu. Fi dizisi 7. bölüm yayınlandı mı, nereden izlenir? Fi yeni bölümünde neler yaşanacak?

   Puhu Tv'de yayınlanan Fi dizisi 7. bölüm ile yine iç gıcıklatmaya devam ediyor. Sevişme sahnelerinin kahramanı bu sefer Özge Özpirinçci oluyor.

Fi, Çi, Pi serisinin ilk halkası olan Fi dizisi, 1 Nisan Cumartesi gecesi ilk üç bölümüyle görücüye çıktı. Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsur’un cesur sahnelerinin damga vurduğu Fi dizisinin 3. bölüm finali kafalarda soru işareti bıraktı. Deniz, Can ve Duru arasında neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, Fi’nin 5. bölüm fragmanını araştırıyor. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisinin 7. bölümü  henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz..

"Fİ" 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Mert Baykal'ın yönettiği Fi dizisi, 31 Mart 2017 tarihinde izleyicilerin karşısına çıktı. Azra Kohen'in yazdığı "Fi, Çi ve Pi" kitaplarından yola çıkarak senaryolaştırılan "Fi" dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 4. bölümünün 7 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv de.

  İLGİLİ HABER Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Puhu Tv nereden izleyebilirim?

Puhu Tv teknolojin son harikası olan tüm cihazlarda izlenme özelliğine sahiptr. Önek verecek olursak; İphone, İpad, Android akıllı telefonlar sayesinde uygulanan özellik sebebiyle rahatça izlenebilir. Sevilerek izlenen diziler, filmlerin ortak online adresi sayesinde ve Smart uygulamasından da erişmek mümkün olacak. Puhu Tv 2017 yılı itibariyle heyecanla bekleyen takipçilerinin yüzünü güldürmeye yetti. Puhu Tv” izleyicisini yakından tanıyan tv”olma özelliği taşır. En önemli özelliği ise yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olmasıdır.

Fİ DİZİSİ KONUSU VE HİKAYESİ

Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sevmiş̧ ve dünya değişmiş. Ama aşkı değilmiş hayatı böylesine kökten değiştiren, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleriymiş. O bir tek kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatmış ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmış. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şartmış.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin kendileri kadar basın önünde olmayan çocukları
Ünlü isimlerin kendileri kadar basın önünde olmayan çocukları