A24.com.tr » magazin » Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Fi Dizisi 1. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Dizi sektörüne yeni bir soluk kazandırabilecek şekilde 60 dakikalık bölümlerle ekranlara gelecek olan Fİ dizisi internet üzerinde Puhu TV'den yayınlanıyor. Fİ 1. bölüm ücretsiz nasıl izlenir?

 Kadrosunda çok güçlü isimlerin bulunduğu Fİ dizisi 1. bölümü ile izleyenlerden tam not almışa benziyor.

Fi Dizisi Ekrana geliyor. ilk bölümü ile bu akşam Puhu Tv ekranlarında yayınlanacak. Olan Fi Dizisi Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide Bir dansçıyı canlandıran Serenay sarıkaya Güzelliği ilede oldukça dikkat çekiyor. Mehmet Günsur'da Dizide Ünlü Bir hekim rolünde İki sevgiliyi Canlandıran Mehmet Günsur ile Serenay Sarıkaya'nın sansürsüz görüntüleri nefesleri kesiyor. Puhu tv Ücretsiz nasıl izlenir. 60 Dakikalık bölümler halinde ekrana gelmeye hazırlanan Fi Dizis dikkat çekici konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile nefesleri kesecek ilk bölümü ile ekranlara geliyor.Puhu tv yanlızca Üyelik sistemi ile ekrana geliyor. Fi Dizsini izlemek istiyorsanız Puhu Tv'den Üyelik almak zorundasınız. Peki Puhu Tv Üyelik nasıl alınır.

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 3. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Puhu Tv nereden izleyebilirim?

Puhu Tv teknolojin son harikası olan tüm cihazlarda izlenme özelliğine sahiptr. Önek verecek olursak; İphone, İpad, Android akıllı telefonlar sayesinde uygulanan özellik sebebiyle rahatça izlenebilir. Sevilerek izlenen diziler, filmlerin ortak online adresi sayesinde ve Smart uygulamasından da erişmek mümkün olacak. Puhu Tv 2017 yılı itibariyle heyecanla bekleyen takipçilerinin yüzünü güldürmeye yetti. Puhu Tv” izleyicisini yakından tanıyan tv”olma özelliği taşır. En önemli özelliği ise yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olmasıdır.

İLGİLİ HABER Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir? Fi Dizisi 4. bölüm Puhu TV ücretsiz HD nasıl, nereden izlenir?

Fİ DİZİSİ KONUSU VE HİKAYESİ

Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sevmiş̧ ve dünya değişmiş. Ama aşkı değilmiş hayatı böylesine kökten değiştiren, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleriymiş. O bir tek kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatmış ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmış. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şartmış.

 Fİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

Fİ DİZİSİ OYUNCULARI:

Başrolde Mehmet Günsur Serenay Sarıkaya Berrak Tüzünataç Ozan Güven gibi Daha bir çok yıldızı kadrosunda Barındıran Fi Dizisi 60 Bölümlük ilk bölümü ile bu akşam Saat 20:00'da Putu Tv Ekranalrında yayınlanacak.

 

YORUMLAR
  Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu...
Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu...