A24.com.tr » dizi haber » Fi dizisi 2. sezon Çi 7. bölüm izle Puhu Tv son bölüm (FiçiPi)

Fi dizisi 2. sezon Çi 7. bölüm izle Puhu Tv son bölüm (FiçiPi)

Fi dizisi 2. sezon Çi 7. bölüm izle Puhu Tv son bölüm (FiçiPi)

Fi dizisi 2. sezon Çi 7. bölüm izle yenler heyecan fırtınasına da tanıklık etmiş oldu. Serenay Sarıkaya'nın bu bölümdeki performansı izleyenlerden takdir topladı. Fi yeni bölümde neler yaşanacak?

  Fi dizisi 2. sezon 7. bölüm izle yenler oyuncuların performanslarıyla adeta mest oldu. Özellikle Serenay Sarıkaya'nın son sahneleri unutulmayanlar arasına girdi. Fi dizisi her geçen gün izleyici kitlesini arttırırken, geçtiğimiz sezona kıyasla fi ailesi git gide büyüdü.

İLGİLİ HABER Fi dizisi 2. sezon Çi 4. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi) Fi dizisi 2. sezon Çi 4. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi)

İLGİLİ HABER Fi dizisi 2. sezon Çi 3. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi) Fi dizisi 2. sezon Çi 3. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi)

Geçtiğimiz yıl sevişme sahneleri, erotik film tadındaki diyalogları ve çıplaklığıyla Puhu TV'de yayınlanan Fi dizisi, Yeni sezon adı 'Çi' ile bu yıl farklı bir senaryo kalıbı ile izleyenleri ekrana kilitlemeye başladı. Fi yeni sezon Çi 3. bölüm izleyecek olanlar neler yaşanacağını merak ediyor. Yeni bölümde Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'un farklı bir karaktere bürünmelerinin izlerini göreceğiz. ..

İLGİLİ HABER Fi dizisi 2. sezon Çi 2. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi) Fi dizisi 2. sezon Çi 2. bölüm izle - Puhu TV yeni bölüm (FiÇiPi)

Puhu Tv nereden izleyebilirim?

Puhu Tv teknolojin son harikası olan tüm cihazlarda izlenme özelliğine sahiptr. Önek verecek olursak; İphone, İpad, Android akıllı telefonlar sayesinde uygulanan özellik sebebiyle rahatça izlenebilir. Sevilerek izlenen diziler, filmlerin ortak online adresi sayesinde ve Smart uygulamasından da erişmek mümkün olacak. Puhu Tv 2017 yılı itibariyle heyecanla bekleyen takipçilerinin yüzünü güldürmeye yetti. Puhu Tv” izleyicisini yakından tanıyan tv”olma özelliği taşır. En önemli özelliği ise yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olmasıdır.

Fİ YENİ SEZON Çİ DİZİSİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İLGİLİ HABER Kalp Atışı (İpek) Merve Çağıran kimdir, Fi dizisi Merve Çağıran ınstagram hesabı Kalp Atışı (İpek) Merve Çağıran kimdir, Fi dizisi Merve Çağıran ınstagram hesabı

Fİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın üstlendiği, puhutv'nin ilk orijinal dizisi Fi izleyiciyle buluşuyor! Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen… Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Azra Kohen'in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi'nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle puhutv’de.

İLGİLİ HABER Fi dizisi 12. bölüm Puhu HD dizi sitesi yeni bölüm Fi dizisi 12. bölüm Puhu HD dizi sitesi yeni bölüm

Fİ YENİ SEZON Çİ BUGÜN BAŞLIYOR
Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı ve ilk sezonuyla milyonları ekrana kilitleyen Fi, yeni sezonu Çİ’yle perşembe online oluyor.
Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı Yapımını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın yaptığı, kadrosunda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant'ın yer aldığı, Azra Kohen’in Fİ Çİ Pİ üçlemesinden uyarlanan, Fi’ye bu sezon sürpriz yeni isimler de eklenecek.
Herkes gerçek kendisiyle tanışıyor

İLGİLİ HABER Fi dizisi HD nereden izlenir? Fi Çi Pi oyuncuları ve konusu Fi dizisi HD nereden izlenir? Fi Çi Pi oyuncuları ve konusu

En büyük hedefi olan Duru’ya kavuşan Can Manay, artık dünyanın en mutlu erkeği. Ardında Deniz’i bırakan Duru ise sonunda en önde olduğu bir hayata kavuşuyor. Ancak bu mutlu tabloda ilk bakışta göze çarpmayan karanlık renkler var.

YORUMLAR
  Minik Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı
Minik Alperen'i ölüme götüren skandalın görüntüleri ortaya çıktı