A24.com.tr » magazin » Fi dizisi HD nereden izlenir? Fi Çi Pi oyuncuları ve konusu

Fi dizisi HD nereden izlenir? Fi Çi Pi oyuncuları ve konusu

Fi dizisi HD nereden izlenir? Fi Çi Pi oyuncuları ve konusu

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür‘ün başrollerini paylaşacağı Fi Çi Pi dizisi ekranlara kilitlemeye geliyor. Dizinin kadrosu ve konusu hakkında her şeyi sizler için değerlendirdik.

 Fi Çi Pi dizisi ekranlarda fırtına estirmek için gün sayıyor. Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür‘ün'un yanında Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç gibi oyuncuların rol alacağı Fi Çi Pi dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu...

Fİ Çİ Pİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Online izleme platformu PuHu’da yer alacak, bir hafta sonra ise televizyondan izleyiciyle buluşacak olan Fi Çi Pi’nin kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Ay Yapım’ın yapımcılığını, Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı yapıma Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Ozan Güven ile Elveda Rumeli, Ezel ve Filinta’da rol alan Berrak Tüzünataç dahil oldu.

Fİ Çİ Pİ OYUNCULARI 

Fi Çi Pi dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Fi Çi Pi dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür‘ün Fi Çi Pi dizisinden yeni haberler
Ay Yapım’ın yapımcılığını, Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı yapıma son olarak Kördüğüm dizisinde rol alan iki isim daha katıldı. Fox ekranlarında yayınlanan Kördüğüm’de birlikte oynayan Saadet Işıl Aksoy ile Tülay Günal da Fi Çi Pi dizisinde rol alacak.

“Fİ Çİ Pİ” ADLI UYARLAMADA ROL ALACAK

Oyuncu Sarıkaya, Doğuş Grubu’nun online izleme platformu PuHu’nun lansman projesi Akilah Azra Kohen’in çok satan üçlemesi olan “Fi Çi Pi” uyarlamasında rol almayı kabul etti.

YENİ PARTNERİ MEHMET GÜNSUR
Senaryo çalışmaları tamamlanan ve çekim onayı alan uyarlamada Serenay Sarıkaya’ya Mehmet Günsur eşlik edecek. Mehmet Günsur, Can Manay isimli ünlü bir psikoloğu, Sarıkaya da dansçı Duru’yu canlandıracak.

TUTKULU VE TAKINTILI AŞKI ANLATIYOR

Kitapta, Can Manay’ın görür görmez çarpıldığı Duru’ya olan tutkulu ve takıntılı aşkı anlatılıyor.

YORUMLAR
  Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...
Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...