A24.com.tr » eğitim » ETO AKADEMİ'DE ELEKTRİK SİSTEMLERİNDE “TOPRAKLAMA”NIN ÖNEMİ ANLATILDI

ETO AKADEMİ'DE ELEKTRİK SİSTEMLERİNDE “TOPRAKLAMA”NIN ÖNEMİ ANLATILDI

ETO AKADEMİ'DE ELEKTRİK SİSTEMLERİNDE “TOPRAKLAMA”NIN ÖNEMİ ANLATILDI

Elektrik sistemlerinde topraklamanın önemi, düzenlenen bir eğitimle paylaşıldı.

Elektrik sistemlerinde topraklama, insanların yaşam alanlarındaki güvenliği için çok önemli rol oynayan bir elektrik güvenliği uygulamasıdır. Elektrik sistemlerinde topraklamanın önemli nedenleri ve uygulamadaki yenilikler konunun uzmanları tarafından Anadolu Yakasında düzenlenen eğitimle paylaşıldı.

Toplantıda söz alan Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, uygulamada hayati önem taşıyan; “İnsan Güvenliği”, “Ekipman Güvenliği”, “Elektrik Akımı Yönlendirme”, “Elektrik Sistem Kararlılığı”, “Elektriksel Karışıklığı Azaltma”, konularında uygulamadaki yenilikler konun uzmanları tarafından hatırlatıldı.

Eğitim, elektrikle ilgili mesleki güvenlik standartlarını ve uygulamalarını öğrenmek isteyen elektrik teknisyenleri için önemli bir kaynaktır. Elektrik sistemlerinde topraklama uygulamaları, güvenli çalışma ve ekipmanın uzun ömürlü olması için de hayati önem taşımaktadır.

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI HAKKINDA:

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası İstanbul’da Cemiyetler Kanunu’na göre 1945 yılında “İstanbul Elektrik Teknisyenleri Derneği” adı altında kurulmuştur.

Kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar arasında birlikteliği sağlamak üyelerin sicilini tutmak, çıraklık, kalfalık eğitimi ile ilgili çalışmaları yapmak, derneğe kayıtlı üyeler ile mesleki kararlar almak, bakanlıkça bağlı bulunduğu birlik, federasyon, konfederasyon tarafından verilecek talimatlara uymak, oda üyelerini resmi makamlara verilecek her türlü evraklarını düzenlemek odanın faaliyet ve çalışmaları içerisinde yer almaktadır.

YORUMLAR
  Daha uzun görünmek isteyen kadınlar için modacılardan tüyolar...
Daha uzun görünmek isteyen kadınlar için modacılardan tüyolar...