A24.com.tr » yaşam » Ersun Yanal Vakfı'nın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Ersun Yanal Vakfı'nın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Ersun Yanal Vakfı'nın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Ersun Yanal Vakfı, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

Bu topraklardaki çocukların fırsat eşitliği yaratılması durumunda kendilerini ispatlayacağını savunan, çocukların ve gençlerin bilim, sanat, spor, teknoloji ve eğitim alanlarında gelişimlerine destek veren, ihtiyaç alanlarında burslar ve desteklerle fırsat eşitliği yaratan Ersun Yanal Vakfı, iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek. 

Coğrafyanın kader olmadığına inanan, bu topraklardaki çocukların kendilerine fırsat eşitliği yaratılması durumunda kendilerini ispatlayacağını savunan Ersun Yanal Vakfı, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı. 

Çocukların ve gençlerin bilim, sanat, spor, teknoloji ve eğitim alanlarında gelişimlerine destek vermek, ihtiyaç duyacakları alanlarda eşit fırsatlara erişimlerine yönelik çalışmalar yapmak, iş hayatına donanımlı bir şekilde katılmalarına katkı sunmak amacıyla çalışan vakıf, gençlere sporu sevdirmek ve teşvik etmek, onların sağlıklı yaşama yönelmelerini sağlamak üzere faaliyetler gerçekleştiriyor.   

Ersun Yanal Vakfı, eğitimine devam eden ve amatör/profesyonel olarak sporla ilgilenen gençlerin spor ve eğitim alanında desteklenmesi için her yıl düzenli olarak Gelişim Destek Bursu veriyor. Bununla birlikte 6 Şubat 2023 depremlerinden etkilenen illerde spor ile ilgili çalışmalar yapan kulüpler ve sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesi amacıyla Spor Destek Fonu da oluşturan vakıf, fon aracılığıyla 2 yıl boyunca en az 5 kuruma destek olarak afetten birinci derecede etkilenen bireyler ve toplulukların afet öncesi normallerine dönmesi, sporcu ve spor organizasyonlarının geliştirilmesini de hedefliyor.  

Vakıf, aynı zamanda toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaparak katma değer sağlayan sivil toplum kuruluşları, özel sektör kuruluşları ve kurum profesyonellerini ödüllendirerek onların ilham verici hikâyelerini herkesle paylaşacağı Vefa Ödülleri programını da yürütecek. 

YORUMLAR
  Bilim adamları açıkladı Çay mı bünyemize daha faydalı yoksa Kahve mi?
Bilim adamları açıkladı Çay mı bünyemize daha faydalı yoksa Kahve mi?