A24.com.tr » ajanda » Ersay Üner kimdir, nereli, kaç yaşında? Büşra Pekin ile Ersay Üner neden ayrıldı?

Ersay Üner kimdir, nereli, kaç yaşında? Büşra Pekin ile Ersay Üner neden ayrıldı?

Ersay Üner kimdir, nereli, kaç yaşında? Büşra Pekin ile Ersay Üner neden ayrıldı?

Ersay Üner ile Büşra Pekin çifti 6 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıkladılar. Açıklamanın ardından Ersay Üner vatandaşlar tarafından merak edildi. Ersay Üner kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ersay Üner kimdir, nereli, kaç yaşında? Büşra Pekin ile Ersay Üner neden ayrıldı? | Başarılı oyuncu Büşra Pekin ile başarılı sanatçı Ersay Üner'in 6 yıllık ilişkileri sona erdi. Büşra Pekin'in açıklamasıyla bu ayrılık haberi kısa sürede magazin gündemine otururken, magazinseverler ise Ersay Üner'in kim olduğunu ve başarılı çiftin neden ayrıldığını merak etmeye başladı.

Büşra Pekin ayrılığı üzerine ilgili yaptığı açıklamada, "Merhaba. Biz bir süre önce ayrılma kararı aldık. Bu kararı, dostluğumuzun ve beraber yürüttüğümüz çalışmalarımızın süreceğini sizlerle paylaşmak istedik." dedi.

ERSAY ÜNER KİMDİR?

1978 yılında dünyaya gelen Ersay Üner Konya’da doğmuştur. Terazi burcu olan Üner 1.85 boyundadır. Belediyede memur olarak çalışan babası aynı zamanda belediyeye ait düğün salonlarında müzisyen olarak görev yaptığından müzikle iç içe büyüyen Üner, 14 yaşında müzik yapabilmek için İstanbul’a taşındı. O zamanlar için "Yatacak yerim bile yok" diyen Üner sonrasında Demet Akalın’ın ekibinde çalışmaya başladı. Arabeskten, popa, Türk Sanat müziğine kadar birçok müzik türünde çalışmalar yaptı. Yürüdüm şarkısıyla çıkış yapsa da Demet Akalın ile seslendirdiği Yılan şarkısı ile adını duyurmayı başardı.

YORUMLAR
  Türkiye'de yer sarı gök kırmızı
Türkiye'de yer sarı gök kırmızı