A24.com.tr » dizi haber » Erkenci Kuş 5.bölüm fragmanı izle Yeni bölüm ne zaman

Erkenci Kuş 5.bölüm fragmanı izle Yeni bölüm ne zaman

Erkenci Kuş 5.bölüm fragmanı izle Yeni bölüm ne zaman

Star TV'nin yaz dizisi Erkenci Kuş yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Peki dizinin yeni bölümü ne zaman? En son neler oldu? İşte yeni bölüm özeti...

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerinde olduğu Erkenci Kuş son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına bağladı. Peki dizinin yeni bölümünde neler oldu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

Dizinin yeni bölümü (5.bölüm) 24 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de Star TV'de.

İşte eski bölümün özeti ve yeni bölüm fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sanem, Can'ı kıskandığını itiraf edemez. Henüz kendine itiraf edememiş, Can'a nasıl etsin! İçine düştüğü durumdan kurtulmak için Can'ı tersler. Can çok içerler. Karar verirler. Sanem, Can’ın özel hayatına karışmayacak. Can da Sanem’in! İşlerinin gerektirdiği dışında başka hiçbir sözcük geçmeyecek aralarında. Mümkün mü?

Nihat, bakkalı Çakal İhsan’a devrederek aldığı paralarla, Toptancı Halil’e borcunu kapatmak ister. Sanem’in o borcu ödediğini öğrendiğinde şok geçirir.

Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.

YORUMLAR
  Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi
Tamamen Yerli Süper Kahramanların Başrolünde Olduğu, Yeşilçam'dan 18 Süper Kahraman Filmi