A24.com.tr » dizi haber » Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı | Erkenci Kuş 30 son bölüm tekrarı izle Star TV Full HD

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı | Erkenci Kuş 30 son bölüm tekrarı izle Star TV Full HD

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı | Erkenci Kuş 30 son bölüm tekrarı izle Star TV Full HD

Star TV'nin sevilen dizisi erkenci Kuş'un 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV Erkenci Kuş 30. bölüm tekrarı izlemek isteyenler haberimizden son bölüme ulaşabilir.

Star TV'de yayınlanan, başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman'ın paylaştığı 'Erkenci Kuş' dizisi 16 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş 30. bölüm tekrarı nasıl izlenir? Son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar...

Erkenci Kuş dizisi son bölümde; Can, Sanem'in ona yalan söylediğini öğrenince bir kez daha Sanem tarafından hayal kırıklığına uğratılıyor. Sanem ise kendini affettirmek için türlü yollar deniyor. Polen'in gelişi de Sanem'i bu durumda daha da zorluyor. Ancak Emre'nin planı ilaç gibi geliyor. Sanem başta istemese de Can ile aynı otele sanki tesadüfmüş gibi gidiyor.

Sanem, Can’ı etkilemeye çalışırken Polen işleri daha da zorlaştırıyor. Cey Cey ve Emre Sanem’e destek oluyor. Sanem ile Can aynı otelde sanki tesadüfmüş gibi karşılaşıyorlar. Otelde katıldıkları seminerde yaptıkları hatalarla yüzleşme fırsatı da bulurlar.

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ERKENCİ KUŞ 30. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!
Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!