A24.com.tr » gündem » Engin Eroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı

Engin Eroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı

Engin Eroğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı

15 Haziran'da Tunceli'de hayvan otlatırken bir otobüsün çarpması sonucu Munzur Çayı'na düşen ve o tarihten beri aranan Engin Erdoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

Dersim’in Ovacık ilçesinde 15 Haziran günü bir otobüsün çarpması sonucu Munzur Nehri’ne düşerek kaybolan 28 yaşındaki Engin Eroğlu’nun cenazesine 18 gün sonra Ovacık Torunoba mevkiinde ulaşıldı.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “15 Haziran 2019 tarihinde Tunceli Merkeze 45 kilometre uzaklıkta olan Ovacık yolu üzerindeki, Munzur Nehri kıyısında yolcu otobüsünün çarpması sonucunda kaybolan ve 19 gündür Jandarmamız, Emniyetimiz, AFAD ekiplerimiz, sağlık personellerimiz, çeşitli illerden gelen uzmanların da aralarında bulunduğu 200 civarında kurtarma ekibimiz ve Devletimizin tüm imkanlarıyla aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları sonucunda; otobüsün çarptığı yerden 8 km uzaklıkta Engin Eroğlu isimli vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 

YORUMLAR
  Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...
Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...