A24.com.tr » yaşam » En yakın cami nerede, bana en yakın cami adresi - Camiye nereden, nasıl gidilir?

En yakın cami nerede, bana en yakın cami adresi - Camiye nereden, nasıl gidilir?

En yakın cami nerede, bana en yakın cami adresi - Camiye nereden, nasıl gidilir?

Vatandaşlar ibadetlerini gerçekleştirecekleri zaman kendilerine en yakın caminin nerede olduğunu merak ettiklerinde araştırmaya başlıyor.

 Yolculuklarda gerek namaz kılmak gerekse biraz soluklanmak ve ihtiyaç molası vermek amacıyla en yakın cami nerede diye arayanlar için camilerin adreslerine ulaşabileceğiniz ve en yakın caminin nerede olduğunu harita üzerinde de görebileceğiniz akıllı telefon uygulaması bulunmakta. Android, iPhone ve Windows Mobile işletim sistemlerinde çalışan uygulama oldukça faydalı. Bu arada, belirtelim: Uygulama faydalı olmakla birlikte yeni yapılan camiler eklenmemiş olabiliyor ya da cami isimlerinde değişikliklerden dolayı haritada gözüken isimle caminin ismi farklı olabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

Aşağıdaki uygulama sayfasında harita üzerinden bulunduğunuz yeri seçerek çevrenizdeki camileri görebilir ve adreslerine ulaşabilirsiniz.

En Yakın Cami uygulamasının websitesi. Uygulama kendi başına bir uygulamayken daha sonra Diyanet Namaz Vakitleri uygulamasının içine entegre edilmiş durumda.

İOS, Android vb. işletim sistemli mobil cihazlarınızda kullanmak için uygulamayı indirebileceğiniz sayfa için tıklayın.

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!