A24.com.tr » dizi haber » Dolunay 24. bölüm son fragmanı yayında mı? - Dolunay ne zaman final yapacak?

Dolunay 24. bölüm son fragmanı yayında mı? - Dolunay ne zaman final yapacak?

Dolunay 24. bölüm son fragmanı yayında mı? - Dolunay ne zaman final yapacak?

Star TV'nin sevilen romantik dizisi Dolunay, geçtiğimiz günlerde final kararı almıştı. Dizinin yayınlanacak 24. bölümünden yeni son fragman yayınlandı. Peki Dolunay ne zaman final yapacak?

Başrollerini Özge Güreş ve Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay, final kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Dizinin final bölümü için bekleyiş sürerken, yeni bölümden son fragman yayınlandı.

Son dönemin iki popüler isimlerinden Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini üstlendiği; güçlü kadrosunda Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey’in de yer aldığı Dolunay’ın finali için geri sayım sürerken büyük gün öncesi yaşanacak gelişmeler de yakından takip ediliyor. Sayılı gün sonra ekran macerasını tamamlayacak olan Dolunay’ın bu akşam yayınlanacak olan 24. bölümünde heyecan dolu gelişmeler var. İşte Dolunay dizisinin 24. bölümüne dair kısa bir özet ve final hakkında bilgiler!

 Ferit’in evlenme teklifine Nazlı hiç beklemediği bir cevap verir. Nazlı’daki bu ani değişime bir anlam veremeyen Ferit bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Nazlı ise kardeşi ile sevdiği adam arasında kalarak acı çekmektedir. Ferit’in haberi olmadan çözüm yolları ararken hiç beklemediği bir yerden Ferit’e yakalanır. Bu tesadüf ilişkilerini beklenmedik bir şekilde etkileyecektir.

 FİNAL NE ZAMAN?

Dolunay dizisinin final bölüm tarihi belli oldu. İlk yayınlandığı dönemde salı günleri ekrana gelen Dolunay dizisi, 31 Aralık’ta yayınlanacak olan 26. bölümüyle final yapacak. Yılbaşı akşamı ekrana gelecek 26. bölümünde çok özel sürprizlerin de olacağı öğrenildi. 

YORUMLAR
  Internet ortamında nadir olarak görülebilen tarihi fotoğraflar...
Internet ortamında nadir olarak görülebilen tarihi fotoğraflar...