A24.com.tr » dizi haber » Diriliş Ertuğrul Osman Bey kimdir - Osman Bey obanın başına ne zaman geçecek?

Diriliş Ertuğrul Osman Bey kimdir - Osman Bey obanın başına ne zaman geçecek?

Diriliş Ertuğrul Osman Bey kimdir - Osman Bey obanın başına ne zaman geçecek?

Ekranların en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 5. sezonunda Osman Bey sürprizi yaşanıyor. Yeni bölümde Osman Bey'in büyüdüğü ve Ertuğrul'un ise yaşlandığı görülüyor. Osman Bey kimdir?

 Türkiye'nin en merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul 5. sezon fragmanıyla heyecanı ikiye katladı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Bey karakterini kim canlandıracak, Osman Bey Burak Özçivit mi olacak?

Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un, 5. sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 5. sezonda neler olacak?
Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan’dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

İşte Kurtuluş Zeydan’ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ”Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt’e yerleşiyor” dedi.

DİRİLİŞ'E 2 BOMBA İSİM DAHA KATILDI

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon çekimleri devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağı merakla beklenen dizinin kadrosuna 3 isim birden katıldı. Diriliş Ertuğrul'da kadroya giren isimler İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız oldu.

Dizide Yunan komutanı rolüne hayat vereceği konuşulan İlker Aksum, geçen sezon yine aynı yapım şirketinin TRT için hazırladığı "Mehmetçik Kûtül Amare" adlı dönem dizisinin kadrosunda yer almıştı. Canlandırdığı Cox karakterindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu, bu sezon ise "Diriliş Ertuğrul"da seyirci karşısına çıkacak.

YORUMLAR
  NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...
NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...