A24.com.tr » medya » CUMHURİYETİN 100. YILI, NTV EKRANLARINDA HAFTA BOYUNCA KUTLANACAK!

CUMHURİYETİN 100. YILI, NTV EKRANLARINDA HAFTA BOYUNCA KUTLANACAK!

CUMHURİYETİN 100. YILI, NTV EKRANLARINDA HAFTA BOYUNCA KUTLANACAK!

NTV, cumhuriyetin 100. yılına özel programlarıyla tüm hafta boyunca kutlamaları sürdürecek.

Cumhuriyetin 100. yılı, doğru haberin adresi NTV’de bir hafta boyunca farklı programlarla kutlanacak. Tüm hafta boyunca 29 Ekim’e özel içerikleriyle cumhuriyetin değerlerini tekrar yaşatacak olan NTV’de, izleyiciler bu özel yayınlarla Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşayacak.

Cumhuriyetin Dönüm Noktaları, Özel Belgesellerle NTV’de

23 Ekim’de başlayan NTV 29 Ekim Özel Yayınları, 29 Ekim akşamı Seda Öğretir’in sunacağı iki saatlik özel programla tamamlanacak. Akademisyen, sanatçı ve tarihçi konukların katılacağı yayında, cumhuriyetin 100 yılı konuşulacak.

İzleyenler hafta boyunca birbirinden özel birçok belgeselle de NTV ekranlarında buluşacak. Selanik’ten Ankara’ya Atatürk’ün hayatının dönüm noktaları, 15 şehir, 5 ülke, 10 bin kilometreyi kapsayan Cumhuriyet Rotası belgeseli, Ahmet Yeşiltepe’nin sunumuyla Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü 18:15’te yayınlanacak.

Yıl yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin köşe taşları, 100 yıla damga vuran olaylar ve siyasetten sanata, spordan bilime Türkiye’nin yolculuğu hafta içi her gün 11.15’te yayınlanan Gel Zaman Git Zaman belgeseliyle ekranda olacak. Osman Girgin’in hazırladığı, cumhuriyet devrimlerini anlatan İlk Vals Son Zeybek belgeseliyle birlikte Atatürk’ün son 29 Ekim’i, ünlü sözlerinin ve fotoğraflarının hikayeleri de hafta boyunca NTV’de.

Cumhuriyetin kazanımlarına farklı açılardan bakmak…

NTV’nin deneyimli muhabir ve editörleri tarafından hazırlanan özel haberler, cumhuriyetin Türk kadınları için kazanımlarını odağına alan söyleşi ve dosyalar, 29 Ekim günü birçok önemli noktadan yapılacak canlı yayınlar ve çok daha fazlası NTV’de.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin setlerden paylaştığı en doğal anlar
Ünlü isimlerin setlerden paylaştığı en doğal anlar