A24.com.tr » ajanda » Cumartesi Aurası Ufuk Doğrusöz'ü ağırlıyor

Cumartesi Aurası Ufuk Doğrusöz'ü ağırlıyor

Cumartesi Aurası Ufuk Doğrusöz'ü ağırlıyor

Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenen Cumartesi Aurası, kendi merkezinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, Mimar ve Kent Plancısı Prof. Dr. Ufuk Doğrusöz'ü ağırlıyor.

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul'un 2017 yılından bugüne herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlediği Cumartesi Aurası disiplinler arası konferans dizisi, 2022 yılı Güz Dönemi itibarıyla AURA İstanbul'un Beşiktaş'ta yer alan merkezinde yüz yüze olarak devam ediyor. 

Mimarlık, şehircilik, sanat, edebiyat, teknoloji ve felsefe dallarında tartışma, buluşma ve farkındalık ortamı oluşturmayı hedefleyen Cumartesi Aurası konferans dizisi kapsamında, 14 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'te, Mimar ve Kent Plancısı Prof. Dr. Ufuk Doğrusöz'ün "Mimarlık Araştırmalarında Kavram Karmaşası: Kuram, Doktrin, Teori, Paradigma, Söylem" başlıklı konferansı gerçekleşecek. 

Stoneline desteğiyle düzenlenen etkinliğe katılım herkese açık ve ücretsiz olacak.

YORUMLAR
  Benzediği organa iyi gelen 7 besin
Benzediği organa iyi gelen 7 besin