A24.com.tr » dizi haber » Çukur son bölüm izle 71. bölüm sansürsüz izle Yeni bölüm fragman 3. sezon 4. bölüm izle

Çukur son bölüm izle 71. bölüm sansürsüz izle Yeni bölüm fragman 3. sezon 4. bölüm izle

Çukur son bölüm izle 71. bölüm sansürsüz izle Yeni bölüm fragman 3. sezon 4. bölüm izle

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, bu hafta yine ortalığı kasıp kavurdu. İzlemek isteyenler arama motorlarına "Çukur son bölüm izle, 71. bölüm sansürsüz izle" kelimelerini yazdı. İşte detaylar...

Çukur son bölüm izle 71. bölüm sansürsüz izle | Çukur'un son bölümü izleyenleri yine ekran başına kilitledi. İzleyiciler tarafından çok sevilen ve kendine has hayran kitlesi bulunan Çukur yine muhteşem bir bölümle sevenlerinin karşısına çıktı.

Dizinin son bölümünü izleyenlerin tadı damadığında kaldı. İzleyemeyenler ise çok üzüldü. Hal böyle olunca dizinin sevenleri internette arama motorlarına başvurdu. Arama motorlarına "Çukur son bölüm izle, Çukur sansürsüz izle, Çukur 71. bölüm izle" cümlelerini yazan izleyiciler, diziyi izleyebilmek için kaynak aradı.

Biz de dizinin sevenleri için bu haberi hazırladık. Çukur'da neler oldu? Yeni bölüm bizlere neler getirdi? İşte detaylar...

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Koçovalılar, hayatlarının en büyük acısıyla karşı karşıyadır! Yücel’in oyunuyla Yamaç ve İdris Koçovalı’dan biri diğerini vurmak zorunda kalmıştır. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Çukur’da hakimiyeti Akın Koçovalı alırken, Baykal’ın kızı Efsun’un Çukur’a adım atması kartların yeniden dağıtılmasına neden olacak.

YORUMLAR
  Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı
Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı