A24.com.tr » dizi haber » Çukur 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Çukur yeni bölüm fragmanı izle

Çukur 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Çukur yeni bölüm fragmanı izle

Çukur 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Çukur yeni bölüm fragmanı izle

Show TV ekranlarının yeni fenomeni Çukur'da 5. bölümün ardından 6. bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Çukur 6. bölüm yeni fragman yayınlandı mı? Yeni bölümden ilk görüntüler.

Kaliteli kadrosu ve özgün hikayesiyle kısa zamanda reytingleri altüst eden Çukur'da heyecan 6. bölümle devam edecek. Hem reytinglerde, hem de sosyal medyada zirvede yer alan Çukur'un 6. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Çukur 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

Zengin oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicilerden tam not alan ve yeni bölümleri heyecanla beklenen Çukur'un 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü büyük heyecanla bekleyen izleyiciler, yayınlanan fragmanla bir hayli meraklandı. İşte Çukur 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

BABA OĞUL KARŞI KARŞIYA

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un altıncı bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Selim’in yakalanma korkusuyla Vartolu’yu tehdit ettiği tanıtımda Yamaç’ın “Baba, oğlun hain Vartolu’ya bizi o satıyor!” sözleri gerilimi arttırıyor.

Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

ÇUKUR'UN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen beşinci bölümünde;

Yamaç’ın aralarındaki köstebeği bulmak için yaptığı plan damgasını vurdu. İsa, Koçovalı Ailesi’ne ihanet ederken köşeye sıkışan Selim, İsa’ya vicdan muhakemesi yaptırarak onu ölüme sürükledi. Vartolu ile Koçovalı Ailesi’nin emektar yardımcısı Saadet’in çocukken arkadaş olduklarının görüldüğü sahneler merakı arttırdı.

 

YORUMLAR
  'Süper Ay' İstanbul semalarında
'Süper Ay' İstanbul semalarında