A24.com.tr » dizi haber » Çukur 45. bölüm sansürsüz izle yeni son bölüm HD dizi sitesi - Çukur 2. sezon 12. bölüm izle

Çukur 45. bölüm sansürsüz izle yeni son bölüm HD dizi sitesi - Çukur 2. sezon 12. bölüm izle

Çukur 45. bölüm sansürsüz izle yeni son bölüm HD dizi sitesi - Çukur 2. sezon 12. bölüm izle

Çukur son bölümünde Yamaç, Ersoy'yu vurduktan sonra Karakuzuların aklındaki şüpheyi sildi ancak Karakuzuların Ersoy'a hediye ettiği saat işi karıştıracak gibi. Çocuğunu gören Vartolu ne yapacak?

 Kara Kuzular ve Yamaç arasındaki satranç oyunu iyice karışırken olası bir kan akmasına da çok az kaldı. Kara Kuzuları içerden vurmayı planlayan Yamaç Ersoy'un verdiği bilgiler ile birlikte kuzuların başına yeni bir çorap örmeye başlar.

Çukur son bölüm izle yenler Yamaç ve Kara Kuzular arasındaki çekişmeye şahit olurken, Salihin yeniden Vartoluya evrilmesi izleyenler tarafından beğenildi. Kara kuzular ve Yamaç arasında yaşanan satrançta kim mat olacak ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Çukur son bölümde nefesler tutulurken Vartolu Sadettin yani Salih'in karısı ve çocuğunu gördüğü sahne izleyenleri duygulandırdı. Kara Kuzular Yamaç ve ekibini elinde tutabilmek adına yeni plan kurarken Yamaç'ıın bu olaylar karşısında nasıl bir hamlesi olacak merak konusu.  İdris baba ise oğullarını yanına çağırdı ve birlikte rakı sofrasında dertleştiler. Salih'le Sadeet'in bir arada mutlu mesut olduğunu Yamaç ve Salih çaktırmadı. Çukur yeni bölümde neler yaşanacak?

Çukur 44. Bölüm

Çukur 43. Bölümünde; Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacaktır. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecektir. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak. Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

ÇUKUR HABERLERİ

İLGİLİ HABER Çukur Yaman Samatlı (Kaan Yıldırım) kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Çukur Yaman Samatlı (Kaan Yıldırım) kimdir, kaç yaşında, kiminle evli?

Çukur 41. Bölüm

Çukur 40. Bölümünde; Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

YORUMLAR
  Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer
Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer