A24.com.tr » dizi haber » Çukur 42. bölüm sansürsüz izle - Çukur son bölüm tek parça HD izle yeni dizi sitesi

Çukur 42. bölüm sansürsüz izle - Çukur son bölüm tek parça HD izle yeni dizi sitesi

Çukur 42. bölüm sansürsüz izle - Çukur son bölüm tek parça HD izle yeni dizi sitesi

Çukur son bölümünde Vartolu, Saadet'e bir adım daha yaklaştı. Meliha'nın sırrı ortaya çıkarken Yamaç yeni planları kurmaya başladı. Çukur son bölümde neler yaşandı, yeni bölüm yayınlandı mı?

 Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur'da işler sarpa sarmaya başladı. Karakuzular ve Yamaç arasındaki savaş alevlenmeye başladı.

Çukur 2.sezon son bölüm izle! Reyting sıralamalarında üst sıraları kimseye kaptırmayan Çukur her hafta izleyicileri soluksuz bir heyecanın içine sürüklüyor.Yayınlanan son fragmanda İdris kapıyı açtığında yüzünde bir tebessüm oluşuyor.Onu görmeye gelenlerin kimler olduğu merak konusu olmuş durumda.Peki Çukur 2.sezon son bölüm izle! Vartolu Saadet'i bulabilecek mi? Detaylar haberimizde...

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLE

Çukur 41. Bölüm

Çukur 41. Bölümünde; Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacaktır. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecektir. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak. Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek.

ÇUKUR HABERLERİ

İLGİLİ HABER Çukur Yaman Samatlı (Kaan Yıldırım) kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Çukur Yaman Samatlı (Kaan Yıldırım) kimdir, kaç yaşında, kiminle evli?

Çukur 40. Bölüm

Çukur 40. Bölümünde; Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları