A24.com.tr » dizi haber » Çukur 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Çukur 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Çukur 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Show TV Ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Çukur 33. Bölümü ile sezon finali yaptı peki dizi devam edecek mi 34. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?

 Ay Yapım’ın en başarılı dizisi olan Çukur için sezon finali tarihi geldi çattı. Çukur dizisi için sezon finali tarihi 33. bölüm olarak açıklandı. Çukur 33. bölümde 11 haziran 2018 pazartesi günü sezon finali yaparak ekranlara veda edecektir.

Söz dizisinin oyuncuları ise haziran ayı başında çektikleri bölüm sonrasında tatile çıkacak. Uzun bir tatile çıkacak olan Çukur dizisi set ekibi 3 aylık bir araının ardından ağustos ayı sonunda tekrar sete çıkacak; ancak Çukur dizisi senaristleri yaz boyunca Çukur’un 2. sezon senaryosu için çalışacak. Çukur dizisi reytingleri özellikle mayıs ayı başından itibaren hızlı bir düşüş dönemi yaşamıştı. Bu düşüşün en önemli nedeni olarak eskiden her bölümü aksiyon dolu olan Çukur dizisinde artık senaryonun standartlaştığı eleştirileri gelemeye başlamıştı. Bu nedenle Çukur dizisi senaristleri Gökhan Horzum iyi bir sezon çıkarmak istiyorsa yaz boy çalışmak zorunda.

Çukur 2. sezon ne zaman başlayacak?
Çukur dizisi 2. sezon eylül ayında başlayacaktır. Genel olarak diziler eylül ayının 2. haftasında başlıyor. Show Tv de genel olarak başarılı dizilerini vakit kaybettirmeden başlatma taraftarı. Ay Yapım’da zaten genel olarak dizilerinin ilk bölümlerini eylül ayı başında hazırlayıp kanala gönderiyor.

Çukur yeni sezon 34. bölümün ne zaman başlayacağını şuanda kimse bilemez; ancak %90 ihtimalle 10 eylül 2018 pazartesi günü ekranlara gelecektir. Bu tarih genel olarak tüm yeni sezona başlayacak dizilerin haftasıdır. Zaten Çukur dizisi haziran ayının 2. haftası yani tüm dizilerin genel olarak sezon finali yaptığı tarih de diğer diziler ile birlikte sezon finali yaptı; yine yeni sezon da herkesle birlikte Çukur dizisinde de başlayacaktır.

Çukur Yeni Sezon başlama tarihi yani Çukur 34. bölüm yayın tarihi ağustos ayı sonunda Çukur 34. bölüm Yeni sezon tanıtımında belli olacaktır; o tarih gelmeden biz sizlere kulis bilgileri ile Çukur’un yeni sezon başlama tarihini açıklamaya çalışacağız.

Bakalım Çukrur’un 2. sezonunda kardeş kavgası bitecek mi? Koçovalı ailesi bir olup düşmanlarının üstesinden gelebilecek mi zira tahminlerimize göre Çukur’un 2. sezonunda Koçovalı ailesinin yeni büyük düşmanları olacak. Çukur dizisinde 2. sezon umarım Vartolu’nun ağırlığı azalmaz zira Vartolu Çukur dizisinin sevilmesinde en az Yamak kadar önemli bir karakter.

Çukur Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı Çukur 34. bölüm Fragmanı
Çukur Yeni Sezon tanıtım fragmanı ağustos 2018 de yayınlanacaktır.

YORUMLAR
  Instagram'a beklenen özellik sonunda geldi
Instagram'a beklenen özellik sonunda geldi