A24.com.tr » teknoloji » Cukka oyunu ile sadece videoyu üreten değil izleyen de kazanacak

Cukka oyunu ile sadece videoyu üreten değil izleyen de kazanacak

Cukka oyunu ile sadece videoyu üreten değil izleyen de kazanacak

Kazan- kazan prensibi ile tasarlanan sosyal oyun CUKKA, bu yaz Apple App Store ve Google Play Store’da yerini alıyor. Eğlenceli videoları ve heyecanlı oyun kurgusuyla CUKKA’dan eli boş ayrılan yok.

Mobil oyunlar rekora koşuyor!

Eğlence anlayışımızı her geçen gün dijital içerik ve oyunlara daha çok yönlendiriyoruz.

Günde ortalama 40 dakika mobilden video izliyor, aynı anda yüzbinlerce kişinin oynayabildiği canlı mobil oyunları takip ediyoruz. Hem de her yaştan ve sosyo-ekonomik düzeyden...

Oyun başına günlük ortalama katılımcı sayısı 400 bin kişi olarak ifade edilirken; yapılan ölçümlere göre geçtiğimiz yıl başında bu sayı 1.2 milyon katılımcı ile rekor kırdı.

CUKKA: İZLE, OYNA, KAZAN

Spektrum Dijital tarafından tasarlanan CUKKA uygulamasında oyuncuların yapması gereken, her gün belli saatlerde yayınlanan, sosyal medya fenomenlerine ait bir videoyu dikkatlice izlemek ve uygulamadaki eğlenceli soruları en hızlı şekilde yanıtlamak. Soruların cevapları videoların içinde gizli.

Her oyunun sonunda cevaplama hızına göre cukka kazanılıyor. Peki kazanılan bu cukkalar ne oluyor? Uygulamanın içindeki online pazarda yer alan ürünleri kazanmak için harcanıyor.

Oynamaya devam ettikçe cukkalamaya da devam ediliyor.

Oyunculara zaten vakit harcayıp izledikleri videolardan maddi bir kazanç elde etme şansı yaratan Cukka, reklam verenlere de mesajlarını iletebilmeleri için video içeriklerinden, online pazara kadar geniş çapta etkili olabilecek yeni nesil bir reklam platformu yaratıyor.

YORUMLAR
  Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...
Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...