A24.com.tr » yaşam » Çilekka Esma Kızılkan kimdir? Instagram hesabı | Esma Kızılkan şarkıları

Çilekka Esma Kızılkan kimdir? Instagram hesabı | Esma Kızılkan şarkıları

Çilekka Esma Kızılkan kimdir? Instagram hesabı | Esma Kızılkan şarkıları

Video paylaşım sitesi youtube ve scorpta paylaştığı videolarda şarkılara yaptığı coverlarla tanınan Esma Kızılkan'ın parçaları sosyal medyada binlerce kişi tarafından dinlenip izleniyor.

 Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolarda söyledği şarkılar ve sesinin güzelliğiyle tanınan Esma Kızılkan, internet fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor.

Esma Kızılkan kimdir?

Esma Kızılkan, güzelliğinden de anlaşılacağı üzere İzmir'lidir. Üniversite öğrencisidir. Scorp ve benzeri sosyal medya araçlarında amatör olarak cover videolar çekerek kıza zamanda herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Çilekka adı ile de bilinir. Scorp videolarından anladığımız kadarı ile babaannesi ve anneannesi ile birlikte büyük bir ailede yaşıyor.

Şiveli konuşma taklitlerinde kaynağı o sanırım. Sesi kadar şive yeteneği de oldukça başarılı. Günümüzde yetenekli kişilerin bir şekilde sosyal medya aracılığı ile ünlü olunabildiğini gösteren güzel bir örnektir Esma Kızılkan. Umarım müzik işinde iyi yerlere gelir. Egoist insanların şarkılarını dinlemektense bu şirin kızı dinlemeyi tercih ederim. Benim gibi bir çok kişinin de böyle düşündüğüne eminim. Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız yazının altına yorum yazabilirsiniz.

ESMA KIZILKAN COVERLARI

YORUMLAR
  2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu
2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu