A24.com.tr » magazin » Cengiz Çevik ve Sinan Güleryüz Tamirane Akasya'da

Cengiz Çevik ve Sinan Güleryüz Tamirane Akasya'da

Cengiz Çevik ve Sinan Güleryüz Tamirane Akasya'da

Tamirane Akasya 3 Şubat Cuma akşamı Cengiz Çevik’i, 4 Şubat Cumartesi akşamı ise Sinan Güleryüz’ü sahnesinde ağırlıyor.

Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

3 Şubat Cuma akşamı Cengiz Çevik, arabeskten popa sevilen birçok şarkıya yer verdiği repertuvarı ve “PopTurka” projesi ile, 4 Şubat Cumartesi akşamı Sinan Güleryüz, 90’ların sevilen şarkılarını kendine has yorumuyla dinleyiciyle buluşturduğu repertuvarı ile Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Cengiz Çevik “PopTurka”

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Opera mezunu olan ve eğitimine daha sonrasında Müzikal Tiyatro bölümünde devam eden Cengiz Çevik Muhteşem Gatsby, Külkedisi, Notre Dame de Paris gibi çok önemli müzikallerin yanı sıra birçok sevilen sinema filmi ve dizide rol aldı. Bugüne kadar En İyi Yönetmen, En İyi Müzikal gibi birçok ödülün de sahibi olan Cengiz Çevik geçtiğimiz Haziran ayında yayınladığı Aşkım Ezelden isimli teklisi ile de müzikseverlerin beğenisini topladı. Cengiz Çevik, repertuvarında arabeskten popa sevilen birçok şarkıya yer verdiği “PopTurka” projesi ve dinleyenleri duygular arası keyifli bir yolculuğa çıkaracağı canlı performansı ile 3 Şubat Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesinde olacak.

Tarih: 3 Şubat 2023, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Sinan Güleryüz “90’lar Gecesi”  

Eşi Özge Özder ile birlikte seslendirdikleri şarkılarıyla dinleme rekorları kıran Sinan Güleryüz, 90’lı yılların hafızalara kazınan unutulmaz şarkılardan oluşan repertuvarı ile dinleyenlerin anılarını tazelemekle kalmıyor adeta bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Kendine özgü sesiyle 90’ları yeniden canlandıran ve canlı performansıyla büyük beğeni toplayan Sinan Güleryüz, enerjisi yüksek repertuvarı ile 4 Şubat Cumartesi gecesi yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Tarih: 4 Şubat 2023, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

YORUMLAR
  Süper kahramanların kostümsüz halleri
Süper kahramanların kostümsüz halleri