A24.com.tr » magazin » Cemil Ertem kimdir? Nur Viral'in eşi Cemil Ertem kaç yaşında nereli?

Cemil Ertem kimdir? Nur Viral'in eşi Cemil Ertem kaç yaşında nereli?

Cemil Ertem kimdir? Nur Viral'in eşi Cemil Ertem kaç yaşında nereli?

Ünlü sunucu Nur Viral'in 2016 yılında dünyaevine girdiği eşi Cemil Ertem ile boşandığı öne sürüldü. Peki Cemil Ertem kimdir kaç yaşında nereli?

Cemil Ertem kimdir kaç yaşında nereli? Nur Viral boşandı mı? Nur Viral Cemil Ertem boşandı mı? İşte ayrıntılar...

Beyaz TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral, 2016 senesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski ekonomi başdanışmanı ve ekonomi politikaları kurulu üyesi Cemil Ragıb Ertem ile dünya evine girmişti. Ancak ikili herkesten gizli şekilden evliliklerine son noktayı koyarak boşandığı iddia edildi.

NUR VİRAL BOŞANDI MI?

Magazinburada'nın haberine göre; Evliliklerini basından uzak tutan Cemil Ertem ile Nur Viral, yine gizli şekilde boşandı. Ayrılıkla ilgili her iki taraftan da bir açıklama gelmedi.

İLGİLİ HABER Nur Viral kimdir neden boşandı ? Nur Viral kimdir neden boşandı ?

CEMİL ERTEM KİMDİR?

Cemil Ertem, Düzce'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi'ne bağlı İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ise iktisat ve finans alanlarında master ve doktora çalışması yaptı.

Çalışma hayatı boyunca Ertem, uzun süre gazete ve dergilerde yazılar yazdı. İktisat ve finans konuları kapsayan yazılarını Forbes, Nokta dergileri ile Birgün ve Taraf gazetelerinde kaleme aldı. Televizyon dünyasında ise ATV Ana Haber bülteninde politika ve iktisat editörlüğü görevinde bulundu. Yüksek lisans ve doktora çalışmasını da yaptığı İstanbul Üniversitesi'nde işletme ve finans dersleri verdi. Ertem, Star gazetesi, Akşam gazetesi ve Daily Sabah gazetesinde günlük köşe yazıları yazdı.

Cemil Ertem, 26 Ocak 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ekonomi alanından sorumlu başdanışmanlık görevine getirildi. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Eşi Engin Ertem 10 Mayıs 2014'de vefat eden gazetecinin, Deniz adında bir oğlu var. 26 Kasım 2016 tarihinde ''Hayatta Her Şey Var'' adlı programın sunucusu Nur Viral ile Roma Büyükelçiliği'nde evlendi.

 

YORUMLAR
  Bugün öğretmenlerin günü!
Bugün öğretmenlerin günü!