A24.com.tr » yaşam » Cemal Kaşıkçı'nın dini nikahlı eşi H. Atr kimdir nereli kaç yaşında nerede yaşıyor?

Cemal Kaşıkçı'nın dini nikahlı eşi H. Atr kimdir nereli kaç yaşında nerede yaşıyor?

Cemal Kaşıkçı'nın dini nikahlı eşi H. Atr kimdir nereli kaç yaşında nerede yaşıyor?

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilen ve cesedi hala bulunamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın imam nikahlı eşi olduğu ortaya çıktı. Peki H. Atr adlı kadın kimdir nereli?

Suudi Arabistan'ın üst düzey yönetimi tarafından ölüm fermanı verilen ve İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasında katledilip cesedi parçalara ayrılan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın özel yaşamıyla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Kaşıkçı'nın Türk bir kadın ile evli olduğu biliniyordu. Ancak bir kişi daha çıktı. İşte Cemal Kaşıkçı'nın dini nikahlı eşi...

Cesedi halen bulunamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın özel hayatı ile ilgili yeni fotoğraflar ortaya çıktı. İsmi açıklanmayan Mısırlı kadın, Washington Post gazetesine bu nikahı anlatırken yasal haklarının tanınması gerektiğini söyledi.

KAŞIKÇI'NIN ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın özel hayatı ile ilgili yeni görüntüler ve iddialar ortaya çıktı.

Washington Post'ta yer alan habere göre, Mısırlı bir kadın bu yıl içerisinde Kaşıkçı ile dini bir törenle evlendiğini öne sürdü. Güvenliği ve işiyle ilgili endişeleri nedeniyle sadece isminin ilk harfini ve soy ismini veren H. Atr isimli kadın, Kaşıkçı ile olan 'evliliğini' bir Müslümanın eşi olarak tanınmak ve tüm haklarını almak istediği için açıkladığını söyledi.

KAŞIKÇI AİLESİ KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPMAYI REDDETTİ

Mısırlı kadın, Washington Post'la Kaşıkçı ile olan mesajlaşmalarını ve düğün töreninin de içerisinde olduğu bazı fotoğrafları paylaştı. Törenin, Washington'da yapıldığı kaydedildi. Kaşıkçı ailesi üyeleri konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

YORUMLAR
  Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler
Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler