A24.com.tr » medya » Çarpışma bu akşam yayınlanmayacak mı? Show TV 14 Mart yayın akışı! Neden yok? Çarpışma bu hafta olacak mı?

Çarpışma bu akşam yayınlanmayacak mı? Show TV 14 Mart yayın akışı! Neden yok? Çarpışma bu hafta olacak mı?

Çarpışma bu akşam yayınlanmayacak mı? Show TV 14 Mart yayın akışı! Neden yok? Çarpışma bu hafta olacak mı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma, Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle 21 Mart Perşembe gününe ertelendi.Kadir’in düşmanı ve babası olan Cansız ile karşılaşması geçen bölüme

 Çarpışma bu akşam yayınlanmayacak mı? Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Elçin Sangu’nun paylaştığı Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma’nın yeni bölümü merakla bekleniyor.Kadir Adalı ile Cansız’ın karşılaşması sonrasında olacaklar izleyenleri ekranlara kilitleyecek.Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle 21 Mart perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak Çarpışma izleyenleri diziyi ekranlarda göremeyince final mi yapacak sorusu akıllara geliyor.Reyting seviyesinde istenilen düzeye gelen dizide heyecan seviyesi haftalar geçtikçe artmaya devam ediyor.İşte Çarpışma bu akşam yayınlanmayacak mı? Show TV 14 Mart yayın akışı! Neden yok? Çarpışma bu hafta olacak mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Show TV'de ekranlara gelen Çarpışma dizisinin bu hafta yayınlanması beklenen 14'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel programı nedeniyle haftaya ertelendi.

YENİ BÖLÜMÜ BU HAFTA EKRANA GELMEYECEK

Show TV'de bu sezona damga vurması beklenen Çarpışma dizisi, tam olarak isteneni verememiş ancak son bölümlerde izlenme oranlarında büyük bir başarı yakalamıştı. Sevilen dizinin yeni bölümü, bu hafta özel bir nedenden dolayı yayınlanmayacak.

Çarpışma, Cumhurbaşkanı Özel Programı Nedeniyle Bu Hafta Yayınlanmayacak

CUMHURBAŞKANININ ÖZEL PROGRAMI YAYINLANACAK

Çarpışma dizisinin 14'üncü bölümü, 14 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan Cumhurbaşkanı Özel programı nedeniyle 21 Mart Perşembe gününe ertelendi. Recep Tayyip Erdoğan'ın özel programı,Perşembe akşamı saat 21.00'de Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınıyla Show TV'de ekranlara gelecek.

ÇARPIŞMA’NIN 12. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 12. bölümünde; Veli, Zeynep’e Cansız’ın Kadir’in babası olduğu bilgisini verdi. Zeynep’in Kadir’e annesini vermesi teklifini de, kendisi hakkındaki şikayetlerini geri çekmesi ve Kadir’den vazgeçmesi şartı ile kabul etti. Kadir, Gürcü’ye ulaştı ve ona parasını çalanın Veli olduğunu söyledi. Gürcü, Veli’yi buldu ve onu Kadir’e teslim etti. Kadir, yaptıklarının hesabını sormak ve Cansız’ın yerini öğrenmek için Veli’yi ilk etapta polise teslim etmedi. Veli’yi Kadir’in elinden, daha sonra halen Veli’ye çalıştığı anlaşılan Adem aldı. Bu sırada Kadir, Veli’den kendisi ve annesi hakkında öğrendikleriyle bir kez daha duygusal bir yıkım yaşadı. Kadir, Veli’nin hapse gireceğini düşünürken, Zeynep şikayetlerini geri çektiği için kısa süre içinde serbest kalacağını öğrenince şoke oldu.

Öfkeyle eve gelen Kadir, Zeynep’in şikayetini annesini bulması için çektiğini söylemesine rağmen, sözleriyle onu incitti. Veli, Kadir onu emniyete getirdikten kısa bir süre sonra serbest bırakıldı. Zeynep şikayetini çektiği için serbest kalan Veli, Zeynep’e verdiği sözü tuttu ve Asiye’nin adresini Kadir’e verdi. Kadir, annesi Asiye’nin evini buldu. Anne – oğul yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldi. Asiye, Kadir’i karşısında görünce gözlerinden yaş, dudaklarından ise ‘oğlum’ sözü döküldü.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

7 Nisan 1959 tarihinde Bingöl'de doğan Ali Sürmeli tiyatro ve sinema oyuncusudu 1985'de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı "Tiyatro" bölümünden mezun olan Ali Sürmeli, , Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay'ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde can verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazındı.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Antigone : Sofokles - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2011
Ayak Takımı Arasında : Maksim Gorki - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2002
Kahvede Şenlik Var : Sabahattin Kudret Aksal - Misafir Oyuncular - 2000
Kadı : Ülkü Tamer - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1996
IV. Murat : Turan Oflazoğlu - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1995
Yeşil Papağan Limitet : Memet Baydur - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
Abdülcambaz : Turhan Selçuk - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1993
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1989
Üç Kuruşluk Opera : Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1988
Palyaçolar : Salih Kalyon - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1988
Yedi Kocalı Hürmüz : Sadık Şendil - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1987
Deli İbrahim : Turan Oflazoğlu - Adana Devlet Tiyatrosu - 1987
Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Dostlar Tiyatrosu - 1985
Tohum Ve Toprak : Orhan Asena - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1986
Akvaryum (oyun) : Aldo Nicolai - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1986
Mustafa (oyun) : Orhan Asena - Adana Devlet Tiyatrosu - 1985
Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Dostlar Tiyatrosu - 1985
Kurban : Güngör Dilmen : Adan Devlet Tiyatrosu
Akvaryum : Adana Devlet Tiyatrosu
Deli İbrahim : Turan Oflazoğlu - Adana Devlet Tiyatrosu
Galile Galileo : Bertolt Brecht - Dostlar Tiyatrosu - 1983

YÖNETTİĞİ TİYATRO OYUNLARI

Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman - İzmit Lehir Tiyatrosu - 2009
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu - 2005
Kahvede Şenlik Var : Sabahattin Kudret Aksal - Misafir Oyuncular - 2000

FİLMOGRAFİSİ

Vezir Parmağı : Mahsun Kırmızıgül - 2017
Babaların Babası : Raşit Çelikezer - 2016
Mucize : Mahsun Kırmızıgül - 2014
Açlığa Doymak : Zübeyr Şaşmaz - 2012
Birses Böler Geceyi : Ersan Arsever - 2012
New York'ta Beş Minare : Mahsun Kırmızıgül - 2010
Takiye:Allah Yolunda : Ben Verbong - 2010
Kolpaçino : Atıl İnaç - 2009
Güneşi Gördüm : Mahsun Kırmızıgül - 2009
Girdap : Talip Karamahmutoğlu - 2008
Hoşçakal Güzin : Cem Görgeç - 2008
Bahoz(Fırtına) : Kazım Öz - 2007
Beyaz Melek : Mahsun Kırmızıgül - 2007
Eve Giden Yol : Semir Arslanyürek - 2006
Umut Adası : Erhan Dursun - 2006
Sınav : Ömer Faruk Sorak - 2006
Şellale : Semir Arslanyürek - 2001
Son : Levent Kırca - 2001
Filler ve Çimen : Reis Çelik - 2000
Kaçıklık Diploması : Tunö Başaran - 1998
Karışık Pizza : Umur Turagay - 1998
Hayat Bazen Tatlıdır : Nihat Durak - 1996
Düş, Gerçek, Bir de Sinema : Tülay Eratalay - 1995
Sokaktaki Adam : Biket İlhan - 1995
Babam Askerde : Handan İpekci - 1994
Hoş Memo : Ümit Volkan - 1993
Mavi Sürgün : Erden Kıral - 1993
Gece Dansı Tutsakları : Mahinur Ergun - 1988
Dönüş : Faruk Turgut - 1988
Beyaz Ölüm : Halit Refiğ - 1983

ROL ALDIĞI DİZİLER

Nöbet (2018-)
Beyaz Karanfil (2014) Burhan Korkmaz
Kurtlar Vadisi Pusu (2009-2012) Şeref Zazaoğlu
Baba Ocağı (2008-2009) Seyfi Efe
Senin Uğruna (2007)
Aşka Sürgün (2006)
Yağmurdan Sonra (2006)
Kin ve Gül (2005)
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2004)
Büyük Buluşma (2004)
Kasabanın İncisi (2003)
Hürrem Sultan (2003)
Deli Yürek (1999-2001) Turgay Atacan
Kurtuluş (1996)

ÇARPIŞMA’NIN 12. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çarpışma’nın Perşembe akşamı ekrana gelecek 12. bölümünde; Kadir, karısının ve kızının da öldüğü canlı bomba saldırısında Cansız'ın da parmağı olduğunu öğrenmiş ve bütün öfkesini artık ona yöneltmiştir. Yüreğinde söndürülmesi imkânsız bir intikam ateşi yanmaktadır. Kadir ile Zeynep ve Kerem ile Cemre arasındaki duygusal kırılmaların seyrini ise, bir tarafta Zeynep’in diğer tarafta Kerem’in atacağı adımlar belirleyecektir. Ve her ikisini de büyük sınavlar beklemektedir. Diğer yanda Cansız, Veli’nin canını, büyük nefret duyduğu Kadir’i, kendisine ölü ya da diri getirmesi şartı ile bağışlamıştır. Veli’nin Kadir’i etkisiz kılmayı düşündüğü bir planı olduğu kadar, Kadir’in de Veli’yi yakalayıp, Cansız’a ulaşmayı amaçladığı bir planı vardır. Ve şimdi, Veli’nin de içinde olduğu, Adalı - Cansız savaşı artık çok daha şiddetlenecek, bazen kazananlar kaybedecek, bazen de kaybedenler kazanacaktır. Bu savaşın içerisinde ve elbette büyük bedeller de ödenerek, Kadir’i annesi Asiye’ye götürecek bir yol da açılacaktır.

ÇARPIŞMA’NIN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 11. bölümünde; Kadir’in başına silah dayayan Adem’i, Haydar yaraladı ve etkisiz hale getirdi. Adem hastaneye kaldırıldı. Aylin, yakın bir zamanda Veli’yle görüştüklerini ağzından kaçırdı. Zeynep bunu inkar etse de Kadir, Zeynep’in tavırlarından şüphelendi ve onu gizice takip etti. Veli ile Zeynep’i karşı karşıya gören Kadir büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Adalı, Zeynep gittikten sonra Veli’yle yumruk yumruğa hesaplaşmak istedi ama adamlarını geçip, ona ulaşamadı. Zeynep’le de aralarında da çok büyük bir kriz çıktı. Zeynep, Kadir’in evinden ayrıldı. Kerem ve Cemre aşkı doludizgin devam ederken, Cemre, Kerem’le aralarını açmaya çalışan Meral ve Demir’in eline büyük bir koz verdi. Kerem, Demir’den hayalini kurduğu dükkanın parasını Cemre’nin verdiğini öğrendi. Demir’in de kışkırtması ile Kerem, Cemre’ye kırıcı sözler sarf etti ve aşkları büyük krizin içine girdi. Kadir, karısının ve kızının da öldüğü canlı bomba saldırısıyla ilgili tüm dosyaları, belgeleri inceledi ve bir ipucu buldu. Adalı, adım adım iz sürdü ve saldırıyı organize edenleri hücre evinde kıstırdı. Cansız, Veli’yi görüşmeye çağırdı. Cansız’ın hala ölüm tehdidi altında olan Veli’nin onu beklerken “Gel bakalım Kadir’in babası” sözleriyle, Cansız’ın Kadir’in babası olduğu da ortaya çıktı. Bölüm finalinde; Adalı hücre evini bastı. Saldırıyı organize edenlerden birinden, en tepedeki ismin Cansız olduğunu öğrendi ve oradakilere Cansız’ın peşine düşeceğini söyleyip, öfkeyle dışarı çıktı.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ÇARPIŞMA’NIN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çarpışma’nın Perşembe akşamı ekrana gelecek 11. bölümünde; Kadir ve Adem’in içerisinde olduğu ölümcül kapan Adem’in üzerine kapanır. O anlarda ikisi arasında yaşananlara dair gizem perdesi aralanacak, Kadir öğrenecekleriyle yeni ve çetin bir yola çıkacaktır.

Veli, Asiye’nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep’i, konuşması halinde Asiye’yi öldürmekle tehdit eder. Zeynep, Selim’den Asiye’nin adresini öğrenmek ister ancak, aldığı cevap gözünü korkutur. Meral, doludizgin devam eden Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollar. Demir’le de işbirliği yapar. Ufukta şimdi, büyük ve yıkıcı bir fırtına vardır ve Kerem ile Cemre’ye doğru hızla yaklaşmaktadır.

Aylin, Veli’yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırır. Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep’e çok öfkelenir ve aralarında büyük bir kriz çıkar. Adalı’yı, her yerde aradığı Veli’ye, haberi olmadan bu kez Zeynep götürecek, Kadir yüz yüze geldiği Veli’yle yumruk yumruğa hesaplaşmaya girecektir. Veli, Yakup ve Cemil’in çaldığı paraları Cansız’a teslim edip, hayatına devam edeceğini düşünmektedir. Oysa ki, Cansız’ın kılıcı hala Veli’nin boynundadır. Ve Cansız, artık sadece Veli ve Selim’in için değil, hangi taşı kaldırsa altında onun ismine rastladığı Adalı için de büyük bir tehdittir.

‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

ÇARPIŞMA’NIN 10. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 10. bölümünde; Veli, Zeynep’e telefonla ulaştı ve onunla görüşmek istediğini söyledi. Veli, Zeynep’e Kadir’in babasının da yaşadığını söyledi. Zeynep, Aylin’le birlikte Veli’yle buluştu. Zeynep, Veli’den Kadir’in babasının da Kadir’i öldü bildiğini öğrendi. Asiye habersizce Selim’in ofisine geldi ve Zeynep’in odasına gitti. Asiye, Zeynep’e Veli’yi tanıyıp tanımadığını sordu. Selim, Veli’ye haber verdi. Veli gelene kadar Asiye, Zeynep’e Veli’nin onu nasıl bulduğunu anlattı. Zeynep, Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anladı. Meltem’i öldüren Adem, defin sonrasında mezarlığa gitti. Önce Meltem’in sonra da Veli’nin kardeşi Pınar’ın mezarlarına çiçek bıraktı. Adalı bu anları gördü. Pınar’ın mezarına giden Kadir, Pınar Cevher ismini görünce Adem’in Veli’nin ikinci muhbiri olduğunu anladı. Cemre’den Adem’in Veli’yi cezaevinde ziyaret edip etmediğini araştırmasını isteyen Adalı, aradığı cevabı aldı ve Adem’in muhbir olduğundan emin oldu. Mahallenin bir çocuğundan Yakup ile Cemil’in silah satın aldıklarını öğrenen Adalı, bu ikiliyi takibe aldı. Veli için soyguna gelen Yakup ile Cemil’e Adem de güvenlik desteği verdi. Paraları alıp çıktıkları sırada karşılarında Kadir’i gördüler. Adem, Kadir’e ateş etti ve fırsattan istifade her biri, bir yana kaçtı. Kadir, Adem’in peşine düştü. Adem bir binaya girdi. Kadir onu köşeye sıkıştırdığını düşünürken bölüm finalinde, Adem ansızın ortaya çıktı ve silahını Kadir’in başına dayadı. Ve birden bir el silah sesi duyuldu…

Çarpışma Dizisi Konusu

Çarpışma dizisinin konusu belli oldu. Çarpışma dizisinde dört aracın çarpışmasıyla başlayan etkileyici bir hikayesi ekranlara gelecek. Çarpışma dizisinde travma yaşayan bir komiser olan Mahir’in hayat hikayesi anlatılacak. Çarpışma dizisinin senaryosunu Ali Aydın kaleme alacak. Bilindiği üzere Ali Aydın son olarak İstanbul’lu Gelin dizisinde senarist olarak görev yapmıştı. Çarpışma dizisinin yönetmenliği için ise Uluç Bayraktar üstlenecek. Çarpışma dizisi bir polis dizisi olacak ve Kıvanç Tatlıtuğ bir polis olarak karşımıza çıkacak.

Çarpışma Dizisi Oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ (Çarpışma Dizisi Kadir Adalı)

1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ 35 yaşındadır. Kıvanç Tatlıtuğ önce model olarak ekranlarda yer alsa da sonradan dizi ve sinema oyuncusu olarak çok büyük bir başarı yakalamış ve dünya yıldızı olmayı başarmıştır. Kıvanç Tatlıtuğ 2016 yılında Başar Dizer ile evlenmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey de derece kazanınca dünyada ülkemizi temsil etmiştir. İlk olarak Gümüş dizisinde oyunculuk deneyimi yaşamış ve beğenilerek Menekşe ile Halil dizisinde başrol teklifi götürülmüştür.

Kıvanç Tatlıtuğ’un asıl ünlendiği dizi ise Aşk-ı Memnu dizisine hayat verdiği Behlül karakteri olmuştur. Sonrasında Kuzey Güney dizisinde Kuzey karakterine hayat vermiş ve başarısını katlamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura ve Cesur ve Güzel dizilerinde başrol olarak karşımıza çıkmıştır.

Mahir karakteri başarılı bir polis komiseridir. Mahir ailesiyle ilgili yaşadığı büyük travma sonrasında adeta dünyadan vazgeçer ve psikolojik sıkıntılar yaşar.

Alperen Duymaz (Çarpışma Kerem)

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Alperen Duymaz 26 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur karakterine hayat verdi. Cesur karakterinde ki başarılı oyunculuğu sonrasında Bodrum Masalı dizisinde Ateș karakteri ile yıldız olmayı başarmış ve ülkeye ismini duyurmuştur. Çukur dizisine ise sonradan Komiser Emrah karakterleri ile dahil olmuştur ve dizi de bir polisi aşağılaması ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Son olarak Direniş Karatay filminde rol aldı.

Alperen Duymaz ise hapisten yeni çıkan Kerem adındaki bir hırsıza hayat verecek.

Elçin Sangu (Çarpışma Zeynep)

Elçin Sangu tartışmasız son dönemlerin en güzel başrol oyuncularından biridir. İzmir doğumlu olan Elçin Sangu Mersin Üniversitesi opera bölümü mezunudur. Elçin Sangu’nun ümlü olması mankenlik yaptığı dönemlerde bazı markaların reklamlarında yer alması ile olmuştur. Bir anda en çok aranan isimlerden biri olan Elçin Sangu yapımcılarında dikkatini çekmiştir. Daha sonra oyunculuğa merak salan Elçin Sangu tiyatro oyunlarında yer aldı ve yeteneğini ispat etti. Elçin Sangu’nun kariyerine en çok katkı sağlayan ve en çok tanınmasına yardım eden proje ise Kiralık Aşk dizisi olmuştur. Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Defne karakteri ile sadece Türkiye’de değil dünyada üne sahip olmuştur. Belki de tek projede bu kadar ünlü olan başka bir oyuncu olmamıştır. Elçin Sangu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinnde sonra Kurt Seyit ve Şura ve Sevdam Alabora dizilerinde küçük rollerde yer almıştır. Şuanda Türkiye’nin en çok kazanan kadınlarından biridir. Hem Boyner hemde Elidor markasının reklam yüzüdür.

Zeynep; Galip’in karısı, Leyla’nın da annesidir. Zeynep başarılı bir bankacıdır; ancak problemli bir evliliği olan Zeynep yeni bir hayat kurmak isterken babası Galip yüzünden Zeynep’in kızı Leyla kaçırılır. Zeynep’te kızı Leyla’yı kurtarmak için harekete geçer.

Melisa Aslı Pamuk (Çarpışma Cemre)

14 Nisan 1991 de Hollanda’da doğan Melisa Aslı Pamuk 27 yaşındadadır. 58 kg olab ve 1.76 cm boyunda olan güzel oyuncumuz Cem Tatlıtuğ menajerliğin oyuncusudur. Melisa Aslı Pamuk 2011 Miss Turkey yarışması birincisidir. Son olarak “Kara Sevda” dizisinde hayat verdiği Asu Kozcuoğlu karkateri ile büyük beğeni toplamıştır. 2014-2015 sezonunda Ulan İstanbul dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiştir. Kurt Seyit ve Şura dizisinde Ayşe karakteri ile ve Yer Gök Aşk Sevda karakter ile başrol deneyimi yaşamıştır.

Zeynep’in avukatı Cemre karakterine Melisa Aslı Pamuk hayat verecek.

Sevtap Özaltun(Çarpışma Aslı)

Sevtap Özaltun 12 Eylül 1984’de dünyaya gelmiştir ve 34 yaşının içindedir. 34 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile 18 yaşında ki kızlara inat daha da güzelleşmektedir. Sevtap Özaltun aslen Artvin doğumludur. Sevtap Özaltun Haliç Üniversitesi Konservatuvar mezunudur.Sevtap Özaltun Yapıkredi ve Turkcell reklamları ile ünlenmiştir. İlk olarak Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisi ile ekranlarda yer almıştır. Ulan İstanbul’da hayat verdiği Derya karakteri ile çok tanınmıştır. son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde yer aldı.

Mahir’in eşi Aslı olarak karşımıza çıkacak. Mahir’in psikolojisinin bozulmasında Eşi Aslı’nın da rolü vardır.

İsmail Demirci (Çarpışma Galip)

13 Kasım 1984’de Ankara da doğan İsmail Demirci 34 yaşındadır ve Bensu Soral ile ilişkisi ile gündemden düşmmektedir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunu olan İsmail Demirci Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği Erkan karakteri ile sevilmiştir. Son olarak Reaksiyon dizisinde Tekin ve Serçe Sarayında Ramazan karakteri ile tanınmıştır. Son dizisi Fabrika kızı ise tutmamıştır.

Galip Zeynep’in eşidir. Eşi Zeynep ile problemli bir evlilikleri vardır.

Hakan Kurtaş(Çarpışma Demir)

Hakan Kurtaş Dolunay dizisinde hayat verdiği Deniz karakteri ile tanınmıştır. Hakan Kurtaş 1988 Bursa doğumludur ve 30 yaşındadır. , Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunu olan Hakan Kurtaş aslında başarılı bir karikatüristtir. Hakan Kurtaş sadece bir oyuncu değil aynı zamanda hem beste yazarı hemde solisttir. İyi bir gitar ustasıdır. Hakan Kurtaş, Star TV de ekranlara gelen Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ünlenmiş ve dikkat çekmiştir.

Demir Cemre”nin nişanlısı olarak karşımıza çıkacak

Efecan Şenolsun(Çarpışma Yakup)

Efecan Şenolsun 1992 yılında İzmir’de doğmuştur ve 26 yaşındadır. Ablası Melisa Şenolsun’un da ünlü bir oyuncudur. Son olarak Nefes Nefese dizisinde kadın başrol olarak yer almıştır. Efecan ŞEnolsun Daha 16 yaşındayken söz tutmayıp İzmir’den İstanbul’a oyuncu olma hayali ile geldi. İlk olarak ise Güneşi, Beklerken dizisinde rol aldı ve dikkat çekti. Efecan Şenolsun son olarak Paramparça dizisinde Özgür karakteri ile çok beğenilmiştir. Sn olarak 2015 yapımı Nadide Hayat filminde Cem karakteri ile yer almıştır.

Yakup; Kerem’in yakın arkadaşıdır; o da arkadaşı gibi hırsız olacak gibi.

Merve Çağıran (Meral)

Merve Çağıran 1992 doğumlu ve 26 yaşında olan güzel bir dizi oyuncusudur. Aslen Balıkesirlidir. Merve Çağıran 35,5 sanat merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. İlk olarak Stv dizisi olan Tek Türkiye’de rol almıştır. Son olarak 2016 yapımı İkimizin Yerine filminde yer almıştır. Asıl yükselişi ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile olmuştur.

Meral Kerem’in sevgilisidir. Kerem’in bir hırsız olduğuna inanamamıştır.

Erkan Can

Erkan Can 1 Kasım 1958 yılında Bursa’da doğmuştur. Azita Can ile olan evlilğinden 15 yaşında Deniz Can isminde bir çocuğu vardır. Bursa Devlet Tiyatrosunda ilk olarak oyuncuşuk deneyimi yaşadı. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Mahallenin Muhtarlarında dizisinde Temel karakterine hayat vererek ünlendi. son dönemde Kara Para Aşk Acı Aşk ve Bir Deli Sevda dizilerinde rol almıştır.

Çarpışma Nazan Kesal

Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Fazilet hanıma hayat vermiş ve ünü Türkiye sınırlarını aşmış bir oyuncudur. 28/03/1969’da doğan Nazan Kesal 49 yaşındadır. Aslen Manisa’lıdır. Asıl adı Nazan Kırılmış’dır. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2005′ de oyuncu Ercan Kesal ile evlendir. Çağatay Ulusoy ile 2015 de Delibal filminde er almıştır ve oyunculuğunu ispat ermiştir. Yine 2015 de Analar ve Anneler” dizisinde Muazzez karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Buçe Kahraman

Buçe Buse KAHRAMAN 1996 yılınnda dünyaya gelmiştir ve 22 yaşındadır. 1,70 cm boyunda olan Buçe Buse KAHRAMAN 54 kg’dır. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK bölümü mezunudur. 2017 de Kötü Çocuk filminde yer almıştır.

Furkan Kalabalık

Furkan Kalabalık 1993 yılında doğmuştur ve 25 yaşındadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü bölümünde oyunculuk eğitimleri almıştır. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde ve Avea, Kfc gibi büyük firmalarının reklamlarında yer almıştır. İcon-Talent’in oyuncusudur.

Mete Horozoğlu

MeteHorozoğlu 1975 yılının ekim ayında Başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir ve 44 yaşına basmıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunudur ve oyunculuk eğitimlerini Eskişehir’de almıştır. 2009 yılında Nefes Vatan sağolsun filmi ile ünlenen Mete Horozoğlu daha sonra Öyle Bir Geçer zaman ki dizisinde yer almıştır. Son olarak 2014 yapımı Benim Adım Gültepe dizisinde yer almıştır. Bir oğlu vardır ve evlidir.

Onur Saylak Çarpışma oyuncu kadrosuna dahil oldu

Ekranların merakla beklenen dizisi Çarpışma'ya, sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce Vatanım Sensin dizisinde boy gösteren usta oyuncu Onur Saylak, artık Çarpışma'da... 1. tanıtım videosu ile ekranlara gelen dizi, izleyenlerden tam puan alırken, dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı çok beğenildi. Kasım ayında ekranda olacağı duyurulan dizi Çarpışma sabırsızlıkla bekleniyor.

YORUMLAR
  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!