A24.com.tr » yaşam » Cafe Crown Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari oldu

Cafe Crown Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari oldu

Cafe Crown Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari oldu

Hazır kahve markası Cafe Crown’un Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Gözde Yıldırım Ansari getirildi.

Kurumsal iletişim çalışmaları ve yeni pazarlama stratejilerinin hayata geçirilmesine liderlik edecek olan Ansari, şirket hedefleri doğrultusunda dijital ve geleneksel iletişim, kampanya yönetimi, müşteri deneyimi, sürdürülebilirlik ve etkinlik stratejileri gibi süreçlerden sorumlu olacak.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan ve ardından Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden yüksek lisans derecesi alan Gözde Yıldırım Ansari, kariyerine Doğan Holding’de başladı. Burada, Kanal D’nin Kurumsal İletişim, Program Planlama, Yerli Yabancı Filmler ve Programlar departmanlarında 11 yıl çalışan Ansari, daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi’nde Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

Cengiz, Limak, Kolin ortaklığında kurulan CLK Enerji’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev alan Ansari, 2014 yılında Demir Group’un Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atandı. Ansari, bu çalışma sürecinin ardından 25 Medya İletişim Ajansı’nı kurdu. Ortadoğu İnşaat, Ortadoğu Enerji, Womedeluxe Otel, Nişantaşı Hastanesi başta olmak üzere birçok marka ile çalışarak başarılı işlere imza attı. 2023-2024 yılları arasında Lufian Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlendi. Ocak 2024 tarihi itibarıyla Cafe Crown Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini üstlenen Ansari, en son görev yaptığı Lufian’da Burak Deniz ile gerçekleştirilen kampanyanın tüm iletişim ve pazarlama süreçlerini yönetmişti.

YORUMLAR
  Basılı Kitapların E-Kitap karşısında yaşadığı büyük zafer!
Basılı Kitapların E-Kitap karşısında yaşadığı büyük zafer!