A24.com.tr » ekonomi » Büyükanne maaşı sorgula öğren TC no ile sorgulama ekranı buyukanne.csgb'de

Büyükanne maaşı sorgula öğren TC no ile sorgulama ekranı buyukanne.csgb'de

Büyükanne maaşı sorgula öğren TC no ile sorgulama ekranı buyukanne.csgb'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıklamasına göre büyükanne maaşını alacak kişiler belirlendi. Büyükanne maaşı sorgula öğren TC no ile sorgulama ekranı buyukanne.csgb'de

 Büyükanne maaşı başvuru sonuçları açıklandı. Büyükanne maaşı kazananların tam listesi için sorgulama ekranı buyukanne.csgb.gov.tr'de.

Büyükanne maaşı başvuru sonuçları sorgu ekranı erişim linki haberimizde. Büyükanne maaşı başvurularının bitmesiyle büyükanne maaşı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyordu. Büyükanne maaşı başvuru sonuçları için beklenen haberi bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. Büyükanne maaşı sonuçları buyukanne.csgb.gov.tr'den açıklandı. Büyükanne maaşı başvuru yapanlar buyukanne.csgb.gov.tr'den TC Kimlik Numarası'yla sonuçları sorgulayabilir kendilerin büyükanne maaşı çıkıp çıkmadığını öğrenebilirler. Müezzinoğlu, büyükanne maaşı sonuçlarına ilişkin şunları söyledi: "Babaanne Projesi'nde maaş almaya hak kazananları açıkladı. İsimlerin yer aldığı liste, Çalışma Bakanlığının internet sitesinde yayımladı."

BÜYÜKANNE MAAŞI 450 LİRA OLDU

Bakan Müezzinoğlu daha önce 425 lira olarak açıklanan büyükanne maaşının 450 TL olarak ödeneceğini de söyledi. Müezzinoğlu, "Asgari ücretin üçte biri gibi bir rakamı büyükanneye uygun gördük. Bu bir emek hakkı değildir. Bu bir ödül, ikramiye, destektir" dedi. Büyükanne maaşına başvuru yapılan 10 ilde 6500 ile maaş almaya hak kazandı. Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 450 TL karşılıksız maddi destek verilecek.

105 BİN KİŞİ BAŞVURMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamaya göre 105 bin başvuru yapıldığı ve bunlarda ilk etapta 6 bin 500 kişinin yararlanacağını açıkladı. Büyükanneye maaş projesi başvuruları sonuçlarını ise https://buyukanne.csgb.gov.tr aracılığı ile açıklandı.

 

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...