A24.com.tr » magazin » Burak Yılmaz, ABD'ye gitmek istiyor

Burak Yılmaz, ABD'ye gitmek istiyor

Burak Yılmaz, ABD'ye gitmek istiyor

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz'ın, ABD'ye taşınan eski eşi İstem Atilla ile barışmak için Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olmaması halinde Amerika'ya gitmeyi düşündüğü ortaya çıktı.

 Ünlü futbolcu Burak Yılmaz futbol hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme gelmeye başladı. Uzun zamandır eşi ile yaşadığı sorunlarla tekrar gündeme gelmeye başlamıştı. Bunun üzerine özel hayatında yaşadığı sorunlar sebebiyle eşiyle ayrılmıştı.

Eşiyle ayrıldıktan sonra ise Trabzonspor'da futbol hayatına devam eden ünlü futbolcunun eşi ABD'ye yerleşerek kendisine yeni bir hayat kurmuştu. Bunun üzerine ikili arasındaki en büyük sorunların şiddet olduğu iddia edilmiş ancak konu hakkında net açıklamalar yapılmamıştı. Bunun ardından ünlü futbolcunun yeni planı ortaya çıktı.

ABD'YE GİTMEK İSTİYOR

Trabzonspor yönetimi ile yaşamış olduğu ciddi sorunların ardından kadro dışı bırakılan ünlü futbolcunun akıbeti merak konusu oldu. Bunun ardından yönetim tarafından yapılan açıklamalarda ünlü futbolcunun transferi konusunda ilginin olduğu ancak resmi bir adım atmak isteyen bir kişinin olmadığı belirlendi.

Sık sık ünlü futbolcuyu transfer edeceklerini belirten kulüplerin bu konuda ne futbolcu ne de menajeri ile iletişime geçmedikleri belirlendi. Sadece ülke içerisinde değil Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelerden de tekliflerin geldiği ancak kimsenin harekete geçmediği belirlendi.

Ünlü futbolcu ise Beşiktaş ya da Galatasaray'ın harekete geçmemesi adına ABD seçeneğini ön plana koyduğunu ve böylece ayrı olduğu eşiyle barışmayı da planladığı öğrenildi.

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”
Ufak Tefek Cinayetler’e tepki geldi! “Koskoca bölümü bir yangın olayıyla harcadınız!”