A24.com.tr » magazin » Bodrum D&R'da Ege rüzgarı esti

Bodrum D&R'da Ege rüzgarı esti

Bodrum D&R'da Ege rüzgarı esti

Şarkıcı, besteci ve yazar Ege, edebiyat dünyasından tam not alan “İsyan” isimli kitabını imzalamak üzere D&R’ın Milta Bodrum Marina mağazasında okurlarıyla bir araya geldi.

Yoğun katılımın dikkat çektiği imza gününde Ege, hem kitabına dair merak edilenleri yanıtladı hem de Cumhuriyet’in 100. yılı için hazırladığı şarkısını ilk kez D&R’da söyledi.

Türkiye’nin en büyük kitap platformu D&R, imza günleri ve kitap lansmanlarıyla yazarları okuyucularıyla bir araya getirmeye devam ediyor. Gelenekselleşmiş yazar ve okur buluşmalarında bu sefer D&R, 90’lı yıllarda Türk pop müziğine damga vuran ünlü sanatçı Ege’yi ağırladı. İmza günü sonrasında sevenleriyle beraber en sevilen şarkılarını söylediği mini bir konser veren Ege, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı şarkısını da ilk kez D&R’da seslendirdi.

Ege, farklı yolculuklara sürüklenen 4 gencin dostluk hikayesini anlattığı “İsyan” isimli kitabını imzalamak üzere D&R’ın Milta Bodrum Marina mağazasında sevenleriyle buluştu. Büyük bir kalabalığın olduğu etkinlikte Ege, kitabına dair merak edilen soruları yanıtladı.

YORUMLAR
  İstanbul'da en çok nereli yaşıyor?
İstanbul'da en çok nereli yaşıyor?