A24.com.tr » dizi haber » Behzat Ç. 4. sezon 4. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

Behzat Ç. 4. sezon 4. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

Behzat Ç. 4. sezon 4. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

Fenomen dizi Behzat Ç.'nin 4. bölümü yayınlandı. Her hafta perşembe günü yayınlanan Behzat Ç. Behzat Ç. 4. sezon 4. bölüm hemen izle...

Sevenlerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm ortaya yayınlandı. Behzat Ç. artık sevenlerine eski tadını vermeye başladı. Geçmişe dair bir çok şeyi hatırlamayan Behzat, abisinden anlatmasını istiyor. Behzat'ın geçmişte unutumadığı aşkı Savcı Esra'nın hayali ise onu bırakmıyor. Olaylar tırmanır aksiyon hızla artarken diziyi sevenlerin merakla beklediği Akbaba karakteri ise dizide ortaya çıkar. Yeni ekibiyle iletişim kopuklukları olsa aralarındaki samimiyet giderek artıyor. İlk üç sezonunda görmeye çok alıştığımız pavyon sahneleride diziye 4. bölümüyle birlikte dönüyor.

BEHZAT Ç. 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! ABONELİK GEREKMEKTEDİR!

4. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Behzat'ı göreve getirebilmek adına cinayet büro ekibi tek tek öldürten Ercüment Çözer, hedefine ulaşır ve komiseri tekrar işin başına getirtir. Behzat, Ercüment'in ne yapmaya çalıştığını anlar. Belalı Ercüment ise Behzat'ı, elinde bir hafıza kartı olan ve bilinmedik bir grup tarafından öldürülen genç kızın cinayetini aydınlatmak için ister. Olayın sonunda hafıza kartından bir adres ve saat çıkar. Behzat, kartta belirtilen saate kadar cinayetle birlikte çocuk istismarını aydınlatır. Olay sırasında da diziye psikolog olarak katılan Ahu Türkpençe ile karşılaşan komiser için yeni bir heyecan başlıyor. Beklenen an gelir ve 23.17'de hem Ercüment hem de Behzat buluşma noktasında olur ve beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar.  

YORUMLAR
  Twitter yeniliğe doymuyor...
Twitter yeniliğe doymuyor...