A24.com.tr » dizi haber » Behzat Ç. 4. sezon 1. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

Behzat Ç. 4. sezon 1. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

Behzat Ç. 4. sezon 1. bölüm izle | Ücretsiz izle | blu tv

6 Yıl aradan sonra Blu TV ile geri dönen sevilen dizi Behzat Ç. kaçırmayın. Behzat Ç. 4. sezon 1. bölüm 25 Temmuz günü Blu TV üzerinden yayınlandı.

 Türkiye'nin en çok sevilen dizilerin başında gelen ve 6 yıl önce final yapan Behzat Ç. dijital yayın platformu Blu TV'de 4. sezonu ile geri döndü. 25 Temmuz günü yayınlanan ilk bölümüyle seyiricisine kavuşan fenomen dizinin yeni sezonunda bölümleri 45 dakika olacak ve toplam 9 bölüm olarak yayınlanacak. Her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak olan dizinin kadrosundaki tek eksik dizinin ana karakterlerinden Harun'u canlandıran Fatih Artman. 

BEHZAT Ç. 4. SEZON 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! BLU TV

Polisliği bırakmış ve tavuk yetiştirmeye başlamış olan Behzat'ı tekrardan göreve döndürmeye çalışırlar ama Behzat geri dönmek istemez. Dizinin baş kötü karakteri olan Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer ise yaptığı silahlı saldırı ile Behzat'ı geri döndürmenin yollarını arar. Behzat'ın ekibi dağılmıştı ve ekip geri toplanır.

Dizide eski sezonlarında ölen Savcı Esra karakteri ise dizinin 4. sezonunda yer alıyor. Ancak yaşayan biri olarak değil Behzat'ın hayallerinde olan biridir. Dizinin diğer sevilen karakterleri hayalet ve akbaba karakterleri ise dizideki yerlerini alıyorlar. Behzat Ç.'nin sembollerinden olan deri ceket ve kırmızı vosvos ise dizinin yeni sezonlarında var olacaklar.

Dizinin ilk bölümü 25 Temmuz Perşembe günü yayınlandı ve her perşembe yeni bölümüyle Blu TV'de olacak. 

YORUMLAR
  Survivor 2018 gönüllüler takımı şekillenmeye başladı... Adaya gidecek isimler kimler ve bu güne kadar kimler şampiyonluk görmüştü?
Survivor 2018 gönüllüler takımı şekillenmeye başladı... Adaya gidecek isimler kimler ve bu güne kadar kimler şampiyonluk görmüştü?