A24.com.tr » yaşam » Bedelli askerlik yeri sorgulama | Askerlik celp dönemi ve sevk tarihi öğren

Bedelli askerlik yeri sorgulama | Askerlik celp dönemi ve sevk tarihi öğren

Bedelli askerlik yeri sorgulama | Askerlik celp dönemi ve sevk tarihi öğren

Binlerce vatandaşın merakla beklediği bedelli askerlik celp ve sevk tarihleri açıklandı. Askerlik yerini sorgulamak isteyenler, ilgili ekrana haberimizdeki linkten ulaşabilir.

Bedelli askerlik celplerinin 2020 yılına kadar uzatılacağı açıklanmış, bu askerlerin eğitim göreceği şehir sayısı da 48'e çıkarılmıştı.

Bedelli askerlik yasasına başvuran yüz binlerce vatandaş, askere gideceği tarihi ve nereye düştüğünü merak ediyordu. Sonuçlar bugün açıklandı.

Peki bedelli askerlik yeri, celp dönemi ve tarihi sorgulaması nasıl yapılır?

İLGİLİ HABER Bedelli askerlik için işten çıkanlar kıdem tazminatı alabilir mi? Bedelli askerlik için işten çıkanlar kıdem tazminatı alabilir mi?

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik celp ve sevk tarihlerinin www.turkiye.gov.tr adresinden açıkladığını bildirdi. Bedelli askerlik askerlik yerlerini sorgulamak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Bakan Hulusi Akar, geçen hafta yaptığı açıklamada Bedelli askerlik eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç aralık ayının başında tamamen açıklanacağını belirtmişti. Akar önceki gün yaptığı açıklamada ise "Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek." dedi. 

BEDELLİ ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİLİ HABER Bedelli askerlik nerede hangi şehirlerde yapılacak - Bedelli askerler ile uzun dönem askerler aynı yerde mi kalacak? Bedelli askerlik nerede hangi şehirlerde yapılacak - Bedelli askerler ile uzun dönem askerler aynı yerde mi kalacak?

YORUMLAR
  Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)
Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)