A24.com.tr » yaşam » Bedelli askerlik 4. celp dönemi ve tarihi açıklandı mı?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ve tarihi açıklandı mı?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi ve tarihi açıklandı mı?

Bedelli askerlik 4.celp dönemlerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki 4.celp dönemi açıklandı mı, açıklanacağı tarihler belli oldu mu, yerler ne zaman açıklanacak, nereden takip edilecek.

Bedelli askerlik son dakika gelişmeleri ve merak edilen bütün detaylar haberimizde...

Bedelli askerlik 4. celp dönemi merakla bekleniyor. Ödeme işlemlerini gerçekleştirerek başvurularını tamamlayan binlerce aday, bedelli askerlik celp döneminin açıklanmasına odaklandı.

Henüz işlemlerini tamamlamayan adaylar ise “Bedelli askerlik başvuruları ne zaman bitecek?” sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Celp dönemleri yine Milli Savunma Bakanlığı tarafından e-Devlet’ten açıklanacak.

Bedelli askerlik 4. celp dönemi, 3 Kasım 2018 tarihinde yapılacak planlamanın ardından adayların erişimine açılacak. Milli Savunma Bakanlığı tarafından e-Devlet üzerinden paylaşılacak bilgiler adaylar tarafından görüntülenebilecek.

Bedelli askerlik düzenlemesinin de olduğu Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlar ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’de (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yürürlüğe girmesi ardından başvurular 3 Ağustos’ta başladı.

Bedelli askerlik başvuru kılavuzu asal.msb.gov.tr adresinden yayınlandı. Bedelli askerlik başvuruları ise askerlik şubeleri ya da e-Devlet’ten alınıyor.

Yurt dışında yaşayanlar da konsolosluklara müracaat ediyor. Başvurular 3 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek.

YORUMLAR
  Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...
Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...